مواد غذایی> اقتصاد غذا - در حالی که اتحادیه اروپا قرار است به تدریج مصرف روغن پالم را برای تولید سوخت ها از منشا گیاهی کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در توافقی سه جانبه بین کمیسیون اروپا، پارلمان اروپا، و شورای اروپا تاکید گردید که مصرف سوخت ها از منشا گیاهی بدون توجه به منشا آن همچنان در دستور قرار می گیرد.
در پی این تصمیم سه جانبه، آرامش به بازار تولیدکنندگان روغن پالم در مالزی و اندونزی مجددا پدید آمد.
گفتنی است، مالزی به تنهایی 39 درصد روغن پالم جهان را تولید می کند و 44 درصد صادرات این فرآورده را به خود اختصاص داده است.
کد خبر 6d921764b7874c60b42cd46de7f103f7

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =