۰ نفر
۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵
غذا و تغذیه> برخی مواد خوراکی به دلیل محتویاتی که دارند سبب بروز استرس و اضطراب در فرد می‌شوند در حالی که برخی دیگر نقش آرام‌ بخشی دارند.

کوروش جعفریان متخصص تغذیه در خصوص اثرات مثبت و منفی نوع تغذیه در بروز استرس گفت: استرس و اضطراب شدید و بیش از حد معمول نه تنها فرد را دچار بیماری‌های روحی و روانی می‌کند بلکه در وضعیت فیزیولوژیک بدن نیز اختلال ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه تغذیه نامطلوب و همچنین مصرف غذاهایی با چربی بالا استرس را تشدید می‌کند، افزود: مواد خوراکی که حاوی کافئین هستند نیز در بروز استرس و اضطراب در فرد نقش زیادی را ایفا می‌کنند.

جعفریان با اشاره به اینکه مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند اضطراب را کاهش دهد، تصریح کرد: مصرف لبنیات، سفیده تخم مرغ و گوشت بوقلمون که دارای ماده‌ی آرام‌بخش هستند و اثر بخشی قابل توجهی برای کاهش استرس در فرد دارند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه‌ها و برخی غذاها و همچنین انواع تنقلات مفید مانند بادام زمینی نیز نقش آرام‌بخشی دارند.

منبع:شفاآنلاین
کد خبر 933d4838c0fd4ae6bf4566d39df122d8

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =