صنایع غذایی> بر اساس اصلاحیه شماره 2 استاندارد ملی ایران شماره 2303 (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.

بر اساس اين اصلاحيه، براي بسته بندي سوسيس و كالباس حاوي خمير مرغ، بايد از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوي خمير مرغ» در نشانه گذاري آن درج گردد.
لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا 60 درصد گوشت مجاز خواهد بود.
پس از 2 سال مذاكره بين رؤسا و كارشناسان سازمان ملي استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشكي در مورد مقررات و چگونگي استفاده از گوشت مرغ جداسازي شده مكانيكي (خمير مرغ) در سوسيس و كالباس، سرانجام اصلاحيه استاندارد ملي سوسيس و كالباس در مورد شرايط فني و بهداشتي توليد سوسيس و كالباس با استفاده از خمير مرغ، سرانجام اين اصلاحيه به دبیری «مازیار تقوی» کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در كميته ملي مورخ 30/2/96 به تصويب رسيد و با پيگيري هاي انجام شده در تاريخ 21/3/96 به صورت رسمي منتشر و بر روي سايت سازمان ملي استاندارد بارگذاري گرديد.


خمیر مرغ

کد خبر d34e7edb6d0c403e8f60d561307e6ecf

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =