جدول ارزش غذایی و ترکیبات بادام زمینی ( فواید بادام زمینی برای پیشگیری از سرطان - کاهش قند خون - رفع کم خونی - سلامت پوست و مو - بیماری های قلبی و... )
فواید ویتامین b کدامند؟( بررسی فواید و مزایای استفاده از ویتامین های گروه B برای تقویت انرژی و بهبود عملکرد اعصاب - تولید هورمون ها و بهبود سلامت پوست و ناخن )
مشاور رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و دبیر برگزاری مجامع سلامت کشور گفت: ۳۵ درصد نان در کشور دور ریخته میشود در حالی که این مقدار نان ۱۱ میلیون نفر را تامین می کند.
بهترین زمان مصرف کلسیم چه زمانی است؟ قرص کلسیم کی بخوریم، شب یا روز؟ همراه با غذا یا بدون غذا؟ در این مقاله به بررسی بهترین زمان مصرف قرص کلسیم پرداخته ایم.
عضو هیات علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگیهای گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند.
کیوی منبع عالیِ ویتامین C است و این ویتامین، آنتیاکسیدانی است که از عملکرد سیستم ایمنی حمایت میکند، زخمها را بهبود میبخشد و جذب آهن را تسهیل میکند.
رییس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و بستهبندی فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر این که از سال ۱۹۹۶ (زمان آغاز تولید تجاری محصولات تراریخته) تاکنون هیچ عارضهای درباره این محصولات گزارش نشده است، گفت: برخی شرکتها از عبارت غیرتراریخته در معرفی محصولات خود استفاده میکنند در حالی که این محصولات نسبت به محصولات تراریخته هیچ حسن و مزیتی ندارند.