دکتری تخصصی علوم تغذیه با بیان اینکه آلایندههای موجود در هوای آلوده، باعث بروز اکسایش در بدن ما میشوند، گفت: باید غذاهایی مصرف کنیم که به مقدار کافی آنتی اکسیدان داشته باشند.
خوردن انواع گوناگون میوهها، سبزیجات و غلات سبوسدار، یک مجموعه کامل از ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی را داراست که در حفظ سلامت پوست، چشمها، لثهها، ناخنها و موها نقش کلیدی دارند.
ادویه هم تاریخ انقضا دارد، هرچند خیلی بعید است کپک بزنید یا شما را مسموم کند اما عطر و خاصیت خود را از دست میدهد. اگر ادویه قدیمی دارید اما لازم نیست آن را دور بریزید بلکه کافی است آن را به این روش ها دوباره استفاده کنید.
با وجود استفاده از با کیفیتترین محصولات پوستی، آسیبهای پوستی بخصوص خشکی پوست اتفاقی است که هر کسی ممکن است آن را در فصول سرد سال تجربه کند؛ اما چگونه میتوان جلوی اینگونه آسیبهای پوستی را گرفت؟
عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تنوع غذایی سالم در تغذیه دانشآموزان باعث افزایش یادگیری مطالب درسی و رشد استخوانها میشود.
نباید در زمان خوردن غذا راه بروید، زیرا می تواند برای شما مشکلاتی مانند سو هاضمه، حالت تهوع و... ایجاد کند. در ادامه ۷ بلایی که راه رفتن موقع غذا خوردن سرتان میآورد، آمده است.
متخصص تغذیه گفت: چربیهایی که از طریق خوراکیهای صنعتی وارد بدن میشوند بدترین نوع چربی و از نوع اشباع هستند. این چربیها نه تنها زمینهساز چاقی و اضافه وزن هستند بلکه بدن را با آسیبهای سلولی روبرو خواهند کرد.
معده شما در نتیجه استرس بیش از حد، مصرف اشتباه مواد غذایی، مشکلات گوارشی، یبوست و ... دچار التهاب میشود. هرچند مشکلات شکمی خیلی مرسوم هستند اما دل درد شما میتواند ناشی از چند دلیل مختلف باشد.
استرس یکی از عوامل تاثیرگذار بر شیوه زندگی است که رژیم غذایی متعادل و تمرین تنفس عمیق از روشهای کنترل آن محسوب میشود. چرا که مواد غذایی به واسطه ویتامینها و املاح موجود، میتوانند در کاهش استرس نقش داشته باشند.
ویتامین دی یک ویتامین محلول در چربی است، یعنی در بافتهای چربی بدن ذخیره میشود. ویتامین دی به طور طبیعی در بعضی غذاها وجود دارد، به بعضی غذاها اضافه میشود و به صورت مکمل نیز در دسترس است. همچنین تابیدن اشعه فرابنفش (UV) نور خورشید به پوست باعث ساخت ویتامین دی در بدن میشود.
امگا ۳ فواید زیادی برای سلامتی دارد و یک بررسی جدید نشان میدهد که خوردن ۳ گرم از آن در روز برای کاهش فشار خون کافی است. این یافتهها شامل اسیدهای چرب امگا ۳ است که از غذا یا مکملهای غذایی به دست میآید.
بر اساس تحقیقات جدید، پژوهشگران دریافتند که غذا خوردن زودهنگام با محدودیت زمانی همراه با کاهش دریافت انرژی برای کم کردن وزن، موثرتر از الگوی غذا خوردن ۱۲ ساعته یا تناوبی است.
هیچ غذایی به خودی خود باعث سوزاندن چربی یا ذخیره کمتر چربی نمیشود، اما اگر بخواهیم غذای «چربیسوز» را به معنای درست به کار ببریم، منظورمان غذایی است که به شما کمک میکند میزان کالری مصرفیتان را کاهش دهید و به این ترتیب وزنتان را کم کنید.
مدیرکل استاندارد ایلام گفت: در ماه محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی برای توزیع نذور از ظروف یکبار مصرف گیاهی تخریبپذیر به شرط درج موضوع بر روی بسته بندی و برای نوشیدنیهای داغ از ظروف کاغذی با لایه داخلی سفید رنگ استفاده شود.
مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند میتواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.