کلسیم یک ماده معدنی مهم و مورد نیاز بدن برای تشکیل و استحکام استخوان و دندانهاست و وجود آن برای عملکرد صحیح قلب و سایر عضلات بدن ضروری است. در مقابل، کمبود این ماده در بدن میتواند خطر بیماریها و مشکلاتی مانند پوکی استخوان را افزایش دهد. دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، ۷ راهکار برای افزایش جذب کلسیم در بدن پیشنهاد داده که آنها را در این اینفوگرافیک مشاهده میکنید.
برای برخی از افراد خوردن قرصها و داروها بهطور منظم جزء عادات روزانه محسوب می شود؛ اما آنچه به میزان مصرف دقیق و به موقع قرص و داروها اهمیت دارد، نوشیدنی است که همراه آن مصرف می کنیم، پس دانستن اینکه همراه قرص چه بنوشیم و چه ننوشیم، قطعا اهمیت خاصی دارد. در این بخش به بررسی نوشیدنیهای مناسب برای خوردن قرصها خواهیم پرداخت.
چای زرد یک چای گران قیمت و مجلل با عطری منحصر به فرد است. فواید مزایای چای زرد به سرعت در حال جلب توجه است. این چای در زبان چینی huángchá نامیده می شود.
رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: مصرفکنندگان نوشابههای گازدار بیشتر درمعرض کمبود کلسیم و پوکی استخوان هستند.
بر اساس پژوهشی که به تازگی در دانشگاه هاروارد انجام شده، دانشمندان اعلام کردند که هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری شده، ۴۶ درصد و هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری نشده، ۲۴ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد. به گفته محققان، جایگزینی یک وعده آجیل و حبوبات با ۳۰ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و جایگزینی یک وعده لبنیات به جای گوشت قرمز با ۲۲ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت همراه است.
در حالی که رژیمهای غذایی غربی بدون شک با افزایش خطر چاقی مرتبط هستند، کارشناسان سلامت مدتهاست درباره اینکه دقیقا چه چیزی باعث افزایش مشکلات وزن میشود، تحقیق میکنند.
آنتیاکسیدانها که در میوهها، سبزیجات و انواع چای یافت میشوند، از بدن در برابر رادیکالهای آزاد و در نهایت ابتلا به برخی بیماریها محافظت میکنند. بنابراین اگر رژیم غذایی به درستی انتخاب شود، میتوان روزانه از همۀ منابع آنتی اکسیدانها بهره برد. به گفته دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با مصرف منظم آنتی اکسیدانها میتوان هفت بیماری را از خود دور کرد.
ایمنی و امنیت، دو مقوله لازم و ملزوم یکدیگر در حوزه غذا هستند و اگر قرار باشد به مشکلات و چالشهای غذا بپردازیم؛ باید هر دو مقوله را مورد ارزیابی قرار داد.
نوشیدن مایعات تنها راه آبرسانی بدن نیست. وقتی صحبت از هیدراتاسیون میشود، احتمالاً ذهنتان بلافاصله به سمت نوشیدنیهایی چون آب، چای، قهوه و ... میرود، اما باید بدانید که بدن با مصرف مواد غذایی، نسبت به مصرف مایعات، بیشتر و بهتر هیدراته میشود.
داشتن قلب سالم و قوی لازمه سلامت کل بدن است، اما علاوه بر آن باید مطمئن باشید که سرتاسر اجزا دستگاه گردش خونتان از جمله رگها و شریانهای قلب، در بهترین شرایط بوده و به بهترین نحو کار میکند. با اصلاح سبک زندگی و خوردن غذاهای سالم میتوان بهراحتی از انسداد رگهای قلب جلوگیری کرد.
اگر رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارید، به میوههای کم شکر پایبند باشید. اکثر میوهها به خاطر مقدار گلیسیمیک پایینی (GI) که دارند؛ قند آنها بیشتر فروکتوز است با این حال، میوههای خشک (مانند کشمش، خرما، و شیرین کرن بری)، طالبی و آناناس مقدار GI متوسطی دارند. با ما همراه باشید تا ببینید هر میوه چقدر قند دارد.
با خوردن فلفل، لبهایت میسوزد، زبانت آتش میگیرد و غشاهای مخاطی که از ریهها در برابر تهدید محافظت میکنند، آبریزش بینی شما را تحریک میکنند. با خوردن فلفل، رگهای خونی منبسط میشوند و بدن شما احساس میکند که در حال آتش گرفتن است بنابراین برای کمک به خنک شدن بدن، تعریق آغاز میشود.
میگرن یک بیماری شایع عصبی است که باعث درد شدید و احساس تپش در یک طرف سر میشود که ممکن است چندین ساعت طول بکشد یا تا چند روز ادامه یابد. معمولا درد میگرن همراه با حالت تهوع، استفراغ، حساسیت به نور یا صدا، سرگیجه، اختلالات بینایی یا بیحسی صورت همراه است.