غربال سازی و جداسازی دانه های برنج با مدرن ترین دستگاهها و زیر نظر کارشناسان خبره
برنج هندی عبیر با 15 سال حضور در بازار ایران
انواع چای سیلان عالی
اروغن ذرت عالی
●بِرِنج گیاهی یکساله از جنس اُریزا (خانوادة گندمیان ) دارای چند نوع و گونه های بسیار، بویژه برنج آسیایی ، به نام علمی اُریزا ساتیوا، که دانه های آن (نیز موسوم به «برنج ») از غلاّ ت مهم و خوراک عمده ای در بسیاری از نقاط جهان است . خاستگاه و واژگان . مبدأ کشت برنج آسیایی دقیقاً دانسته نیست ؛ پرورش آن در روزگاران کهن احتمالاً در چین ، تایلند، برمه ، آسام ، هند یا در چند جای در این نواحی آغاز یافته است به هر تقدیر، برنج از هِندِ برنج خیز به ایران باستان راه یافته و سپس احتمالاً از اینجا به برخی کشورهای خاورمیانه و نزدیک و حوزة دریای مدیترانه رسیده است منشأ هندی نامهای ایرانی و غیر ایرانی برنج دلالت بر این سیر جغرافیایی دارد نامهای آن در زبانهای اروپایی جدید ــ مثلاً رایس انگلیسی و ری / ریز فرانسوی ــ همه به ایتالیایی قدیم ریسو/ ریزو باز می گردد،که خود از لاتینی اُریزا ، مأخوذ از اُروزُن یا اُروزا یونانی و این هم مأخوذ از ایرانی شرقی وریز *است که با وریهی سنسکریت خویشاوند است در دراویدی ، یعنی زبان غیرهندواروپایی بومیان هند پیش از استقرار آریاییها، برنج اَریسی نام داشت که بعید نیست وریهی صورت سنسکریت شدة آن باشد با توجه به اهميت محصول برنج در اقتصاد كشور (رتبه دوم در سبد مصرفي مواد غذايي خانوادهها) و واردات قابل توجه آن، مطالعات مربوط به عوامل مؤثر بر تقاضا براي واردات برنج بايستي در كانون توجه محققين امر قرار گيرد
●برنج به عنوان محصولي كه منحصراً جهت تغذيه انسان كشت ميشود. پس از گندم مهمترين محصول زراعي در جهان و ايران محسوب ميشود
●در بخش عظيمي از قاره آسيا تأمين كنده بيش از 80 درصد كالري و 75 درصد پروتئين مصرفي مردم ميباشد در طرف توليد نيز عليرغم اينكه ايران يازدهمين توليدكننده برنج جهان است سومين وارد كننده عمده اين محصول در سالهاي اخير به شمار ميآيد بر اساس آمار و و اطلاعات و برآوردهاي علمي مصرف سرانه برنج در ايران، 40 كيلوگرم، آسيا 85 و جهان 65 كيلوگرم است.
● برنج را باید با آب ولرم چندین بار شست؛ البته برنج را چنگ نزنید تا خرد نشود.
●پس از شستن به نسبت هر کیلوگرم برنج ۵۰۰ گرم سنگ نمک شسته شده یا ۲۰۰ گرم نمک کوبیده شده را در دستمال تمیزی قرار دهید و روی برنج بگذارید
●برنج را باید حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت یا شب قبل خیس کنید.●اگر فرصت لازم را برای خیس کردن برنج ندارید، مقدار نمک را اضافه کنید و پس از آبکش کردن کمی آب ولرم روی برنج بریزید تا شوری آن از بین برود. برای آبکش کردن برنج، آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت زیر ظرف باید زیاد باشد. زمانی که آب در حال جوشیدن بود، برنج را اضافه کنید تا برنج بجوشد و آماده آبکش شود. برنج در حین پختگی نباید ترک خورده و له شود و در ضمن باید آنقدر بجوشد تا قد بکشد. سپس در آبکش ریخته اگر قبل از ریختن برنج در آب جوش کمی دوغ در آن ریخته بعد برنج را اضافه کنید بدین ترتیب رنگ برنج سفیدتر می شود.
● دم کردن برنج: به نسبت هر کیلو برنج، ۲۰۰ گرم روغن نیاز دارید که در ابتدا حدود ۵۰ گرم آن را در ته قابلمه ریخته روی حرارت قرار داده پس از داغ شدن، برنج را در قابلمه ریخته در آن را بگذارید. حرارت زیر برنج باید زیاد باشد. در این فاصله مابقی روغن را داغ کرده پس از آنکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کرده و روغن داغ را روی برنج ریخته و آن را دم کنید.
برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، یا دوغ داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید ۳قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
● زمان کافی جهت دم کردن چای بدهید
● بدون مواد افزودنی به همراه رنگ طبیعی بسیار خوش طمع و رنگ
شرکت آرتا تجارت هرمز طی سالیان متمادی با تجربهٔ فراوان در زمینهٔ واردات و فروش برنج و حبوبات،متعهد به ارائه خدمات و محصولات با کیفیت به مشتریان میباشد و چای و رب گوجه فرنگی به آن افزوده شده است.
آدرس و اطلاعات تماس
دفتر هرمزگان: بندر لنگه - چهار راه بانک ملی - بازرگانی عالینژاد
تلفن: 44240458 76 98+ فاکس: 44242849 76 98+
دفتر تهران: بزرگراه جلال آل احمد - پلاک ۱۲ تلفن: 88261348 21 98+ فاکس: 88245164 21 98+
دفتر دبی: دیره - میدان بنی یاس - صندوق پستی ۱۱۹۷۹۱ تلفن: 509101745 971+
Email:info@aalifood.com