هیأتهای اجرایی و نظارت موجود برای انتخابات دوره چهارم شورای استانهای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بهگونهای تعبیه شده که سلامت انتخابات را تضمین میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور امروز در مصاحبه مطبوعاتی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: از بدو تأسیس این سازمان تاکنون حدود 330 هزار دانشآموخته کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
محسن موحدیان عطار افزود: سالانه حدود 27 هزار و 500 نفر در سطح کارشناسی و بالاتر در این سازمان عضو هستند.
وی خاطرنشان کرد: حدود 130 هزار نفر از اعضای سازمان جویای کار هستند که برخی نیز دارای شغل هستند.
موحدیان عطار درباره اقدامات انجامشده توسط این سازمان ادامه داد: تدوین و تصویب 47 استاندارد آموزشی و کاربردی، برگزاری یک میلیون و 468 نفرروز دوره آموزشی در قالب هشتهزار و 94 دوره بازآموزی و نوآموزی که 43 دوره آموزشی تخصصی ویژه کارشناسان در هشت گرایش تحصیلی و با عملکرد 14 هزار و 235 نفرروز آموزش شامل آن است.
وی تصریح کرد: این سازمان برگزاری 75 دوره آموزشی طراحی و اجرای سیستمهای آبیاری تحت فشار با همکاری دفتر توسعه سازمانهای نوین آبیاری در کلیه استانها با عملکرد 32 هزار نفرروز را انجام دادهاند.
فراهم شدن 17 هزار و 624 فرصت شغلی در بخشهای تولیدی
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور یادآور شد: در راستای اجرای قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی، صدور برخی مجوزها در حوزههای گلخانهها و قارچهای خوراکی، دامپروری، شیلات و گیاهپزشکی انجام شده است.
موحدیان عطار تأکید کرد: در بخش گلخانهها و قارچهای خوراکی، یکهزار و 650 موافقت اصولی، دوهزار و 15 پروانه تأسیس، یکهزار و 481 پروانه بهرهبرداری و سههزار فقره تمدید پروانه انجام شده است.
وی درباره واحدهای دامپروری نیز اظهار داشت: موافقت اصولی در این بخش دوهزار و 146 فقره، پروانه تأسیس یکهزار و 753 فقره، پروانه بهرهبرداری دوهزار و 336 فقره و تمدید پروانه یکهزار و 571 فقره بوده است.
موحدیان عطار همچنین گفت: در بخش آبزیان نیز 438 فقره موافقت اصولی، 255 فقره پروانه تأسیس، 283 فقره پروانه بهرهبرداری و 127 فقره تمدید پروانه را شاهد بودهایم.
وی در ادامه افزود: در بخشهای صدور پروانه در حوزه گلخانهها، دامپروری و آبزیان، گیاهپزشکی و سمفروشی در مجموع 17 هزار و 624 فرصت شغلی ایجاد شده است.
موحدیان عطار خاطرنشان کرد: در اجرای طرح بهینهسازی مصرف سوخت واحدهای پرورش طیور از 20 هزار واحد موجود در کشور با همکاری اتحادیه مرکزی تعاونیهای مرغداران، اقدامات مؤثری برای اصلاح 17 هزار و 500 واحد مد نظر بود که پنجهزار و 151 واحد آن اجرایی شد.
وی اعتبار هزینهشده برای عایقبندی، اصلاح فن و تأمین حرارت را دوهزار و 350 میلیارد تومان عنوان کرد.
اصلاحیه قانون تأسیس سازمان، آماده ورود به صحن علنی مجلس
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور درباره برنامههای در دست اقدام این سازمان ادامه داد: اصلاح قانون تأسیس سازمان در کمیسیون کشاورزی مجلس در حال پیگیری است که در دیماه سال جاری، اصلاحیه آن به تصویب رسیده و برای ورود به صحن علنی آماده شده است.
موحدیان عطار تصریح کرد: این اقدام نخستین اصلاح قانون است که پیگیری و اجرای سایر موارد آن انجام میشود.
وی یادآور شد: پیگیری اجرای مواد قانونی مرتبط با سازمان در قوانین افزایش بهرهوری و نظام جامع دامپروری از دیگر مواردی است که در دستور کار است.
اعضای کمیته اجرایی انتخابات مشخص شد
موحدیان عطار درباره چهارمین انتخابات شورای استانها و شورای مرکزی اظهار امیداری کرد که در سالهای آینده هر عضوی بتواند در انتخابات، حتی در منزل بهصورت اینترنتی شرکت فعال داشته باشد.
وی از انتخاب اعضای کمیته مرکزی خبر داد و تأکید کرد: جهانشاه صدیق، رئیس سازمان امور عشایر کشور بهعنوان رئیس کمیته مرکزی انتخابات انتخاب شده و علاوه بر آن مرتضی سخنسنج، عبدالکریم رضوی، محمدعلی یزدانی و محسن مقدم از سایر اعضاء محسوب میشوند که انتخاب آنها به تأیید رسیده است.
موحدیان عطار اعضای هیأت نظارت را حسن یوسفی معاون باغبانی سابق وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی سلیمانی مدیر دفتر بازرسی و خودش عنوان کرد و اظهار داشت: اعضای کمیته اجرایی تاکنون انتخاب شدهاند و کمیته نظارت نیز در حال اقدام است.
وی همچنین گفت: داوطبان از ششم تا دهم بهمنماه فرصت ثبت نام در شوراهای استانی دارند و 25 اسفندماه سال جاری نیز داوطلبان تأیید صلاحیتشده اعلام خواهند شد.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور افزود: از 28 فروردینماه تا سوم اردیبهشتماه سال 1393 بهمدت هفت روز برای مجمع عمومی نخست و هفت روز نیز پس از تشکیل مجمع عمومی دوم فرصت برای تبلیغات منظور شده است.
موحدیان عطار خاطرنشان کرد: پنجم اردیبهشتماه نیز زمان تشکیل مجمع عمومی تخمین زده شده است و در 26 اردیبهشتماه در صورت لزوم، انتخابات مرحله دوم انجام میشود.
وی ادامه داد: پنجم تیرماه سال 93، سه نفر از اعضای شورای مرکزی برای ریاست سازمان کاندید میشوند که پس از معرفی به وزیر، انتخاب خواهد شد.
موحدیان عطار درباره دغدغههای سلامت انتخابات نزد شرکتکنندگان به خبرنگار ایانا پاسخ داد: طبق آمار، 158 هزار نفر عضو ثابت در سازمان وجود حق رأی دارند.
وی یادآور شد: در دور دوم انتخابات 41 درصد مشارکت اعضای سازمان را شاهد بودیم.
موحدیان عطار تأکید کرد: کل فرآیند فوق برای به حداکثر رساندن سلامت انتخابات است که پیشبینی میشود هیچ مشکلی بهوجود نیاید.
وی اظهار داشت: هیأتهای نظارت و اجرایی نیز در این جریان حضوری فعال دارند و صحت عملیات انتخابات را بررسی میکنند.
وعده پرداخت 50 میلیون تومانی بانک کشاورزی به هر دانشآموخته
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور درباره بانک کشاورزی و تفاهمنامه مشترکی که با سازمان منعقد کرده است، گفت: بانک کشاورزی وعده پرداخت 50 میلیون تومان به هر دانشآموخته را داده است تا بهصورت زنجیرهای بتوانند طرحهای اقتصادی که توجیه اقتصادی نیز داشته باشد را پوشش دهد.
(البته وی از ارائه میزان همکاری این بانک و عملکرد به جزئیات اجرای تفاهمنامه از سوی بانک کشاورزی خودداری کرد.)
موحدیان عطار افزود: 18.5 میلیون هکتار زمین زیر کشت و آیش در کشور وجود دارد که کمتر از یک درصد آنها توسط دانشآموختگان کشاورزی استفاده میشود.
وی درباره استخدام 10 هزار ناظر طرح گندم در وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: این سازمان پروانهها را بررسی کرده و کمیتههای کاری مدنظر تشکیل شده است که تاکنون هشتهزار نفر تأیید شدهاند و واجد شرایط هستند که با برگزاری آزمون، 10 هزار نفر فوق تکمیل خواهد شد.
موحدیان عطار ادامه داد: 18 هزار و 50 نفر اجازه استخدام در وزارت جهاد کشاورزی دارند که 10 هزار نفر آنها را ناظران تشکیل میدهند.
وی درباره مجتمعهای گلخانهای نیز تصریح کرد: مطالعات مربوط به ایجاد مجتمعهای گلخانهای طبق سیاستها انجام شده و صدور ایجاد گلخانهها و مجتمعهای مربوطه توسط این سازمان به انجام میرسد.
مجتمعهای تولیدی از قوانین شرکت شهرکهای کشاورزی تبعیت میکند
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور درباره شرکت شهرکهای کشاورزی به خبرنگار ایانا یادآور شد: مجتمعهای تولیدی، مجموعهای از واحدهایی هستند که تحت نظارت شرکت شهرکهای کشاورزی بوده و برای آنها اقدامات مثبتی به انجام رسیده است.
موحدیان عطار تأکید کرد: مطالعات به انجام رسیده و تمامی اقدامات لازم نیز صورت گرفته است.
وی در پاسخ به پرسش دیگر ایانا درباره برنامههای ویژه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در سال تدبیر و امید اظهار داشت: در دو دوره ریاست جمهوری گذشته، عدم سرمایهگذاری در حوزه تولید مهمترین مشکل بود که در حال حاضر نیز پیگیری میشود تا این مسئله به نحوی مرتفع شود.
موحدیان عطار همچنین گفت: کمبود منابع انسانی از دیگر مواردی است که باید در بخشهای تولیدی عنوان شود که امید میرود در دولت تدبیر و امید نیز به آن توجه ویژه شود.
وی در پایان افزود: توزیع مناسب منابع برای بخشهای تولیدی باید بهگونهای مؤثر انجام شود که امید میرود دولت تدبیر و امید نیز برای به حداکثر رساندن تولید، فرصتهای مناسب سرمایهگذاری را در اختیار قرار دهد.
کد خبر 27099
نظر شما