معاون وزیر جهاد کشاورزی ضایعات محصولات کشاورزی را آفت بزرگ امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: درحال حاضر با وجود امنیت قابل قبول غذایی در کشور، سالانه 35 درصد از محصولات کشاورزی در فرآیند تولید و عرضه به شکل‌های مختلف به ضایعات تبدیل می‌شود که این حجم می‌تواند غذای بیش از 15 میلیون نفر جمعیت را تامین کند!

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) محمد علی جوادی ضمن تاکید بر اهمیت امنیت غذایی با سه وجه تامین، در دسترس بودن و سلامت غذا به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های جوامع از دیرباز تا حال و آینده، به مسئولیت و نقش پررنگ سازمان دامپزشکی در تامین سلامت غذا به ویژه محصولات پروتئینی اشاره کرد و گفت: همزمان با فعالیت وزارت جهاد کشاورزی و معاونت امور دام در بهبود کمی تولیدات، سازمان دامپزشکی وظیفه تضمین کیفیت و سلامت و همچنین ارتقای ضریب ایمنی و بهداشت محصولات دامی را بر عهده دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: تاسیس پست‌های قرنطینه‌ای در نوار مرزی و داخل کشور، کنترل ورود و خروج دام و محصولات دامی، نظارت بر کشتارگاه ها و کارخانه‌های فرآوری فرآورده های دامی و نیز اظهار نظر در مورد تولید، واردات و خرید و فروش دارو و واکسن در حوزه دامی و صدور پروانه اشتغال برای موسسات را به عنوان عمده وظایف مهم حاکمیتی بخش کشاورزی، در سازمان دامپزشکی نهفته است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر در زمینه پرورش دام و طیور و آبزیان و تولید فرآورده های دامی در جهان جایگاه نسبتا مناسبی داریم و انتظارات وزارت جهاد کشاورزی برای بهبود این وضعیت از سازمان دامپزشکی بسیار زیاد است.

جوادی بر لزوم استفاده از کارشناسان آموزش دیده و مجرب و دسترسی به روش‌های مناسب، قابل کنترل و تحت مدیریت شبکه‌ای منسجم اشاره کرد و افزود: شبکه متخصصان دامپزشک وکارکنان این بخش برای کسب توفیق در وظایف حاکمیتی حوزه دامپزشکی به دو ابزار سلامتی جسم و آرامش روان برای ساختن محیط کار آرام و مناسب برای فعالیت نیاز دارند.

کد خبر 27292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =