فود پرس – واحدهای تولیدی صنایع غذایی توسط سازمان غذا و دارو درجه بندی می شوند.
به گزارش خبرنگار ما، سعیدرضا رضایی، مشاور معاون غذای سازمان غذا و دارو ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس این طرح شرکت های تولیدی به صورت ملی، استانی و صنفی در گزوه های الف، ب و ج درجه بندی می شوند.
وی خاطرنشان کرد: این طرح به صورت پایلوت در حال اجرا است و منتخبان در روز جهانی غذا معرفی می شوند.
رضایی افزود: برای شرکت های برتر تسهیلات ویژه ای از جمله تسهیل ترخیص محصولات از گمرک در نظر گرفته شده است.
کد خبر 20927
نظر شما