فود پرس – واحدهای تولیدی صنایع غذایی توسط سازمان غذا و دارو درجه بندی می شوند.
به گزارش خبرنگار ما، سعیدرضا رضایی، مشاور معاون غذای سازمان غذا و دارو ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس این طرح شرکت های تولیدی به صورت ملی، استانی و صنفی در گزوه های الف، ب و ج درجه بندی می شوند.
وی خاطرنشان کرد: این طرح  به صورت پایلوت در حال اجرا است و منتخبان در روز جهانی غذا معرفی می شوند.
رضایی افزود: برای شرکت های برتر تسهیلات ویژه ای از جمله تسهیل ترخیص محصولات از گمرک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 20927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =