رییس اتحادیه دل، جگر و قلوه تهران از افزایش قیمت گوشت گوسفند زنده خبر داد.

مرتضی حسن‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در حال حاضر گوسفند زنده کیلویی 11 تا 12 هزار تومان و هر کیلو دل، جگر و قلوه کیلویی 35 هزار تومان به فروش می‌رسد.
 
او ادامه داد: از دلایل افزایش قیمت گوشت می توان به کاهش کشتار، کمبود دام زنده و واردات گوشت اشاره کرد.
 
وی با اشاره به این که در واردات گوشت، دل و جگر و قلوه به کشور وارد نمی شود یادآور شد: در حال حاضر قیمت ها متغیر است و از این رو نمی توان نرخ مصوبی ارائه داد و فروشگاه ها بنابر قیمت خرید دل و جگر نرخی برای خود در نظر گرفته اند.
 
حسن‌خانی افزود: قیمت هر سیخ دل و جگر و قلوه در حال حاضر 1500 تا 2000 تومان است.

اظهارات وی در حالی است که اکنون هر سیخ دل و جگر و قلوه و خوئک 1200 تومان و هر سیخ بال 2000 تومان است که در یک ماه گذشته 20درصد افزایش قیمت پیدا کرده‌اند.

کد خبر 22745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =