فودپرس - یک هزار کیلوگرم پنیر پیتزای غیر استاندارد در استان اصفهان کشف و معدوم شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان بیش از 1000 کیلوگرم محصول پنیر پیتزای غیر استاندارد تولید شده در شهرستان گلپایگان توسط بازرسین استاندارد شناسایی و معدوم گردید.
بر اساس این گزارش طی بازرسی و نمونه برداری های انجام شده در شهرستان گلپایگان از توابع استان اصفهان ، بیش از 1000 کیلوگرم محصول پنیر پیتزای غیر استاندارد تولید شده ، کشف و جهت آزمون میکروبی به آزمایشگاه استاندارد ارسال شد که پس از حصول نتیجه ، مشخص گردید میزان باکتری های مجاز موجود در محصول مذکور از حد متعارف بیشتر است.
به گفته مسئول روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان ، لزوم رعایت استاندارد ها و تضمين كيفيت و سلامت به عنوان مساله اي كليدي براي رقابت در صحنه صنايع غذايي و بقاي توليد كنندگان مواد غذايي مختلف حايز اهميت مي باشد و از سویی مطالبه ی جدی مصرف کنندگان مواد غذایی، مسئولیت سازمان استاندارد را در قبال سلامتی و امنیت خاطر آنان متمایز و برجسته می نماید . لذا برخورد با تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالاهای فاقد کیفیت و مغایر با ویژگی های استانداردهای ملی در اولویت فعالیت های این اداره کل قرار دارد.
کد خبر 22756
نظر شما