رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی گفت: از سال گذشته تاکنون بسیاری از واحدهای تولیدی قارچ در کشور به دلیل کمبود نقدینگی نیمه فعال و غیر فعال شده‌اند که برای حفظ جایگاه تولید و ارتقای آن نیاز به حمایت جدی دولت دارند.

محمدحسن افشار در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: بیش از هزار واحد تولید و پرورش قارچ خوراکی در کشور وجود دارند که براساس آخرین بررسی‌های مرکز آمار جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته حدود 400 واحد پرورش قارچ به دلیل کمبود نقدینگی به صورت غیر فعال درآمده‌اند که در هفت ماهه امسال نیز این روند به دلیل افزایش ناگهانی نقدینگی مورد نیاز تولیدکنندگان ادامه داشته است.

وی افزود: مشکلاتی که تولیدکنندگان با آن روبرو بوده‌اند بیشتر به دلیل مشکلات هزینه‌ای ناشی از افزایش ناگهانی قیمت‌ها بوده است که نشان می‌دهد دولت باید بیش از پیش نسبت به حمایت از تولیدکنندگان اقدامات لازم را انجام دهد و البته دولت یازدهم اقدامات مناسبی را تاکنون انجام داده است که امیدواری را در تولیدکنندگان افزایش داده است.

رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود 93 هزار تن قارچ خوراکی در کشور تولید شد که با توجه به افزایش مصرف سرانه قارچ در کشور اگر این صنعت حمایت شود و نقدینگی مناسبی به واحدهای تولیدی تزریق شود می توان امیدوار بود تولید و مصرف این محصول در سال جاری افزایش یابد.

افشار اظهار کرد: قیمت تمام شده هر کیلوگرم قارچ برای تولیدکنندگان حدود 5800 تومان بوده در حالی که آن‌ها محصول خود را کیلویی 5400 تومان می‌فروشند که با توجه به سیاست‌های حمایتی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، تولیدکنندگان نمی‌توانند محصولشان را بیش ازاین گران کنند و دولت باید برای کاهش هزینه‌های تولید و کنترل بازار نقدینگی مورد نیاز به واحدهای تولیدی تزریق کنند.

کد خبر 26004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =