مدیران وزارت جهاد کشاورزی رانت سهمیه بندی برنج را اصلاح کنند/ ارز ترجیحی برنج به دست مردم نمی رسد و باید حذف شود

عضو انجمن واردکنندگان برنج گفت: مدیران جدید وزارت جهاد می توانند با اصلاح روش های نادرست سهمیه بندی، رانت و فساد را از بین بیرند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس» قنبر حسامی فعال با سابقه صنعت برنج در حاشیه نمایشگاه ایران اگروفود در جمع خبرنگاران گفت: مدیران جدید وزارت جهاد کشاورزی با نکاهی درست و اصولی در صدد رفع مشکلات و حذف رانت سهمیه بندی کالاهای کشاورزی هستند و باید کمک شود تا سرعت تغییرات افزایش یاید و هر چه سریع تر رانت و فساد از این وزارتخانه دور شود.

مدیرعامل شرکت طعام گستر علاالدین آسیا افزود: نظام سهمیه بندی واردات طوری طراحی شده است که چند بازیگر جدید عملا بازار برنج را به دست گرفته اند و تجار با سابقه و متخصص به حاشیه رانده شده و از بازار حذف شدند.

این فعال بازار برنج با اشاره با سابقه ۴۰ ساله در بازار برنج ایرانی تصریح کرد: ما از سال ۱۳۸۲ در بازار برنج خرجی نیز فعال شدیم اما عملا نظام غلط سهمیه بندی وزارت جهاد باعث‌شده سهم بازار ما کاهش یابد و حق فعالان با سابقه برنج تضییع شود.

حسامی خاطرنشان کرد: ارز ۲۸۵۰۰ تومانی واردات برنج به دست مصرف کنندگان نمی رسد و باید حذف شود.

وی افزود: قیمت گذاری برنج وارداتی با توجه به وضعیت تاخیر ارز، کارشناسی نیست.

کد خبر 56090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 7
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
    2 1
    با سلام لطفا برای حال رفا مردم برنج تایلندی هومالی وارد کنید خیلی خیلی برنج خوبی با تشکر