فود پرس- بیست و هشتمین کنفرانس منطقه ای اروپادر 19 آوریل 2012 با حضور نمایندگان 46 کشور اروپایی و آسیایی در باکو پایتخت آذربایجان برگزار شد.
به گزارش خبرنگارما در این کنفرانس که به بررسی چالشهای امنیت غذا و کشاورزی در سطوح ملی و بین المللی پرداخته شد، مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل طی سخنانی متذکر شد :925 میلیون نفر در جهان در فقر مطلق به سر می برند در حالی که در کشورهای صنعتی سالانه 222 میلیون تن مواد غذایی به دور ریخته می شود و همین میزان، معادل تولید خالص غذا در صحرای بزرگ آفریقا است.
وی افزود: 1500 لیتر آب برای تولید یک کیلو گرم غلات و 15 هزار لیتر آب برای تولید یک کیلو گرم گوشت مورد نیاز است.
گفتنی است تولید پایدار و الگوی مصرف درست از منابع طبیعی یکی از مباحث مطرح شده در این کنفرانس 2 روزه بود.
به گزارش خبرنگارما در این کنفرانس که به بررسی چالشهای امنیت غذا و کشاورزی در سطوح ملی و بین المللی پرداخته شد، مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل طی سخنانی متذکر شد :925 میلیون نفر در جهان در فقر مطلق به سر می برند در حالی که در کشورهای صنعتی سالانه 222 میلیون تن مواد غذایی به دور ریخته می شود و همین میزان، معادل تولید خالص غذا در صحرای بزرگ آفریقا است.
وی افزود: 1500 لیتر آب برای تولید یک کیلو گرم غلات و 15 هزار لیتر آب برای تولید یک کیلو گرم گوشت مورد نیاز است.
گفتنی است تولید پایدار و الگوی مصرف درست از منابع طبیعی یکی از مباحث مطرح شده در این کنفرانس 2 روزه بود.
نظر شما