۰ نفر
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۰
فود پرس- شورای عالی استاندارد، با هدف حفظ منافع بهداشتی، ایمنی و حمایت از سلامت مصرف کنندگان و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی مواد غذایی، آیین نامه شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران را تصویب کرد.
به گزارش خبرنگار ما، شورای عالی استاندارد بنا به پیشنهاد سازمان ملی استاندارد ایران آیین نامه شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران را تصویب کرد که بر اساس آن شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران با عضویت معاون ذیربط وزارتخانه های جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (رئیس سازمان غذا و دارو)، صنعت، ‌معدن و تجارت، علوم،‌ تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران (رئیس شورا) تشکیل می شود.
براین اساس، وظایف شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران، تعیین کمیته ها و کارگروه‌های تصمیم سازی مربوط،‌خط مشی و ترکیب اعضای آنها، تصویب دستورالعمل های نحوه تشکیل و اتخاذ تصمیم در کمیته ها و کارگروه های تصمیم سازی،تصمیم گیری در زمینه پیشنهادات و موضوعات ارایه شده از سوی کمیته ها و کارگروه های تصمیم سازی، تصویب برنامه برگزاری اجلاسهای بین المللی، بازنگری و پیشنهاد اصلاح آیین امه کدکس غذایی ایران، همکاری و ارتباط منظم با سازمان بین‌المللی ذیربط در تدوین استانداردهای جهانی مواد غذایی، همکاری در اجرای بهینه استانداردهای مواد غذایی و ارتقای آنها با رویکرد حفظ سلامت و امنیت غذایی مصرف کنندگان و افزایش کیفیت تولید و صادرات فرآورده‌های کشاورزی و غذایی و تسهیل در تجارت جهانی مواد غذایی است.
گفتنی است این آیین نامه جایگزین دستور العمل شورای هماهنگی کدکس غذایی ایران مصوب یکصدمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 12/2/1380 می شود.
کد خبر 18613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =