فود پرس - رییس هیات مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی كشور گفت: هم اكنون 14 هزار واحد صنایع غذایی در كشور فعال است كه فقط 10 درصد آنان با تمامی ظرفیت خود تولید می كنند.
دکتر سید محمد حسینی با بیان این كه، آمار دقیقی از تعطیلی واحدهای صنایع غذایی كشور در دست نیست افزود: طبق آمار كارشناسی دانشكده علوم و صنایع غذایی كشور، هم اكنون 50 درصد واحدهای تولیدی صنایع غذایی كشور غیرفعال هستند و مابقی بین 30 تا 50 درصد ظرفیت خود تولید می كنند.

وی اظهار داشت: شرایط اقتصادی فعلی بر تولید صنایع غذایی كشور تاثیر بسزایی داشته و باعث كاهش تولید صنایع غذایی و تعطیلی برخی واحدها شده است.

وی، عدم ارایه تسهیلات بانكی، ناهماهنگی دستگاه های مرتبط، واردات مواد اولیه و قطعات ماشین آلات صنایع را از عمده مشكلات بخش صنعت غذای كشور دانست.

رییس هیات مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی تصریح كرد: هم اكنون صدور مجوز واحدهای صنایع غذایی كشور توسط وزارتخانه های جهاد كشاورزی و صنعت، معدن و تجارت صادر می شود كه ابلاغ حكم دولتی از دو ارگان مختلف ناهماهنگی هایی را برای ادامه روند تولید صنعت غذای كشور ایجاد كرده است.

وی ادامه داد: نظارت دو ارگان همچون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی بر تولیدات صنایع غذایی كشور صورت می گیرد كه همین امر تاثیر منفی بر پیشرفت صنعت غذای كشور داشته است.

حسینی تاكید كرد: این ناهماهنگی دستگاه های ذیربط در صدور مجوز فعالیت و نظارت بر تولید صنعت غذا در دنیا بی سابقه است.

وی افزود: هم اكنون 14 هزار واحد صنایع غذایی در كشور فعال هستند كه 350 هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و یك میلیون نفر اشتغالزایی غیر مستقیم ایجاد كرده است.
کد خبر 19509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =