۰ نفر
۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۵
تولید قهوه تانزانیا در فصل 2013-2012 با توجه به بارندگی خوب، 72 درصد افزایش یافته و به 55 هزار تن می‌رسد.تانزانیا به دلیل وقوع خشکسالی در فصل 2012-2011 حدود 32 هزار تن قهوه تولید کرد.

 کمیسیون قهوه تانزانیا پیش‌بینی کرده است آب و هوای مساعد در مناطق تولید قهوه این کشور تولید را افزایش دهد و با افزایش تولید و کیفیت محصول، کشاورزان بتوانند از قیمت‌های بهتر سود ببرند.
قهوه این کشور معمولا یک دوره محصول تناوبی طبیعی را دنبال می کند که در آن پس از یک سال تولید اندک، تولید سال بعد بالا می‌رود و برعکس.
تانزانیا که چهارمین تولیدکننده بزرگ قهوه در آفریقا است، قهوه اربیکا و تا اندازه‌ای قهوه روبوستا تولید می‌کند. دانه‌های قهوه در شمال، جنوب و غرب این کشور در مناطق نزدیک کوه کلیمانجارو و دریاچه ویکتوریا رشد می‌کنند.

کد خبر 20121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =