لیست قیمت مصرف کننده محصولات عمده تولیدی شرکت های روغن نباتی با 10 درصد کاهش اعلام شد.

به گزارش خبرنگار ما، انجمن  روغن نباتی درراستای سیاست های تنظیم بازاروبه منظورجلوگیری ازوقفه در تولید و عرضه کالای استراتژیک روغن نباتی ،قیمت احجام عمده روغن را با احتساب کاهش 10 درصدی اعلام کرد.

شایان ذکراست که برای سایراحجام و بسته بندی­ های خاص نیزبراساس توافق 10درصد کاهش نسبت به قیمت مصرف کننده عمل خواهد شد.

 

ردیف نوع بسته بندی قیمت مصرف کننده (ریال)
1 بطری 675 گرمی سویا 24،600
2 بطری 810گرمی سویا 31،600
3 حلب 4 کیلوگرمی نیمه جامد 176،400
4 حلب 5/4 کیلوگرمی نیمه جامد 191،000
5 حلب 5 کیلوگرمی نیمه جامد 215،700
6 حلب 16 کیلوگرمی نیمه جامد 583،200
7 روغن فله 32،200
 

کاهش 20 درصدی قیمت روغن نباتی در روزهای آینده

 در همین راستا، در حالی که پیش از این طی بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر حذف ارز مرجع افزایش 30 درصدی قیمت روغن اعلام شده‌ بود، معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت از فرمول جدید قیمت‌گذاری این کالا خبر داد.

حسن رادمرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: طی روزهای گذشته 100 هزار تن روغن برای تصفیه در اختیار کارخانه‌های تولیدی این کالا قرار گرفته بود و در حال حاضر روغن تصفیه‌شده بازار در حال توزیع است و به‌طور قطع طی روزهای آینده قیمت این کالا کاهش پیدا می‌کند.

رادمرد با بیان این‌که تولید‌کنندگان و خرده‌فروشی‌ها باید با قیمت درج شده بر روی روغن آن‌را توزیع کنند، تصریح کرد: در حال حاضر بازار در مورد این کالا اشباع شده و روغن با بسته‌بندی‌های مختلف در شبکه‌های فروش در حال توزیع است.

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برای تعیین قیمت روغن فرمول جدیدی تعریف شده که براساس آن 70 درصد واردات این کالا با ارز مرجع و 30 درصد آن با ارز مبادله‌ای انجام می‌شود.

وی در پایان با تاکید بر این‌که قیمت روغن طی روزهای آینده تا 20 درصد کاهش پیدا می‌کند، تصریح کرد: این مصوبه نهایی و ابلاغ شده است.

به گزارش ایسنا، پیش از این اعلام شده بود که بر اساس بخشنامه بانک مرکزی قرار است اختصاص ارز مرجع به کالاهای اولویت اول و دوم به غیر از گندم، جو، ذرت و سویا حذف شود از این‌رو قیمت کالاهایی نظیر روغن و گوشت 30 الی 40 درصد افزایش می‌یابد. برهمین اساس سازمان حمایت وارد عمل شده و قیمت‌های جدیدی را برای این کالاها مصوب کرده است.

اما پس از شش روز از اعلام این خبر معاون اول رییس‌جمهور اعلام کرد که ارز مرجع حذف نمی‌شود و کالاهای اساسی که از اولویت یک خارج شده‌اند دچار بلاتکلیفی در قیمت‌گذاری و توزیع شدند. این درحالی بود که بر اساس تصمیم دولت قرار بود کالاهای اساسی نظیر روغن به صورت تلفیقی 50 درصد با ارز مرجع و 50 درصد با ارز مبادله‌ای وارد شود و با قیمت تلفیقی توزیع شود.

 

 

کد خبر 23411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =