۰ نفر
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
چگونه به تب کریمه کنگو مبتلا نشویم؟

کشاورزی> مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که هر سه مورد درمان شده و بهبود یافته‌اند و مورد فوتی نداشته‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس» و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان دامپزشکی کشور، امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 3 بیمار مبتلا به این بیماری شناسایی شده اند که هر سه مورد درمان شده و بهبود یافته‌اند. خوشبختانه مورد فوت ناشی از ابتلا به CCHF نداشته‌ایم. 

وی اعلام کرد که در فاز حاد بیماری، بین 10 تا 40 درصد احتمال دارد که بیمار فوت کند. تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد. بیماران باید در صورت مشاهده اولین علامت، به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

 بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) ، اولین بار در سال 1378 به طور رسمی و قطعی در کشور ما تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو را نام برد.

جهت پیشگیری از این بیماری  بایستی به موارد زیر اشاره کرد : 
- خودداری از له کردن کنه با دست یا 
روی بدن دام
- خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام
- خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز 
- تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی 
- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت 24 ساعت در یخچال 
- روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدت دستکش ، لباس بلند ، چکمه ، ماسک و عینک)
- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته 
- سمپاشی بدن دام و جایگاه و مبارزه با کنه های بدن دام از طریق بهبود جایگاه نگهداری دام ها

کد خبر 52612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =