حساسیت اجتماعی که درباره نان وجود دارد و سهم این کالا در مصرف دهک های پایین موجب شده یارانه های بالایی به این بخش اختصاص پیدا کند. برخی مسوولان دولتی می گویند در حالی که قیمت آرد در بازار آزاد به هر کیسه بیش از 500 هزار تومان رسیده؛ قیمت آرد دولتی کمتر از 50 هزار تومان است و همین موضوع موجب انحراف منابع شده است.

این رانت قیمتی به چه کسی می رسد؟ مردم یا تولید کننده؟ سیاست هوشمندسازی یارانه نان چقدر به این صنعت کمک کرده است؟ 

مرتضی میثمی فرد، بنیانگذار تک ماکارون و رئیس هیات مدیره شرکت تک نان جنوب دیدگاه های خود را در ایران فود این هفته به اشتراک گذاشته است.

کد خبر 53795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =