فود پرس - پنجمین جشنواره شهاب (R&D های برتر صنعت غذا) هفتم مرداد ماه سال جاری برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار ما،  این جشنواره  به منظور معرفی برترین R&D های صنعت غذا و به پاس زحمات دکتر شهاب واعظ زاده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، باشگاه صنایع غذایی آریا و نخبگان صنعت غذا(برگزیدگان دوره های قبلی)  برای پنجمن سال برگزار می شود.
تاکنون این جایزه به شرکت هایی همچون آرد داران، زر ماکارون، آرد جرعه، شیوا، پگاه خراسان، گلفام طلایی البرز، لینا، رستوران های زنجیره ای بوف و ..... اهدا شده است.
استاد دکتر واعظ زاده استاد مسلم صنعت غذا می باشند که عمر خود را صرف توسعه صنایع غذایی نموده اند و شاگردان زیادی که هم اکنون خود آنها از اساتید هستند را به جامعه صنعت غذا تقدیم کرده اند.


www.foodpress.ir
کد خبر 19751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =