صنایع غذایی> اقتصاد غذا - عليرضا كريمي وثيق طی حکمی از سوی مدير عامل شركت بازرگاني دولتي ايران  به سمت رئیس کارگروه ارتقاء کیفیت و سلامت گندم ، آرد و نان شركت منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»،علی قنبری در اینحكم صادره آورده است: نظر به حسن سوابق مدیریتی و اجرائی در عرصه خدمتگذاری به مقدس ترین مائده الهی یعنی نان بعنوان رئیس کارگروه ارتقاء کیفیت و سلامت گندم، آرد و نان شركت بازرگاني دولتي ايران منصوب مي شويد. با اعمال روشهای آموزشی، پژوهشی ، اطلاع رسانی فراگیر و راهبردهای اجرائی، بکارگیری و بهره گیری از تمامی توان، ظرفیت و مشارکت حوزه های صنفی و صنعتی بخشهای خصوصی و دولتی و مطالعات دقیق دانش بنیان برخی از انتظارات جامعه را برآورده سازید.

بدیهی است کلیه شرکتها و مجموعه های وابسته به شرکت بازرگانی دولتی ایران بالاخص مرکز پژوهش های غلات همکاری لازم را در این جهت خواهند داشت.

لازم است با هماهنگی اینجانب و با تشکیل کارگروه متناسب با اهداف مورد نظر بویژه در حوزه های مطالعات دانش بنیان و فناورانه ، زمینه پایدار شدن ارتقاء کیفیت نان، امنیت غذائی و سلامت جامعه در کشور فراهم آید توفیق جنابعالی را در چارچوپ برنامه های دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسئلت دارم.

گفتنی است دکتر علیرضا كريمي وثيق از چهره های خوشنام، محبوب و خوش سابقه در زمینه گندم، آرد و نان به شمار می رود.
کد خبر 41d3f119b3334335b389af299cfcdef0

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عباس شاهمرادی ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۷
    1 0
    سلام:عرض و ادب، خدمت جناب آقای کریمی وثیق،پیشنهاد میکنم به حضرت عالی گندمی که در کار خانه آرد سازی تبدیل به آرد میشود،در تمام کارخانه ها دستور فرمائید تخلیط گندم انجام گیرد،اگرتخلیط صورت پزیردسبوس گیری از گندم استانداردباشد،کیفیت نان صددرصد افزایش خواهد یافت،درغیراینصورت اگرنانوایان هر100کیلوخمیر10کیلو سبوس بزنندبی فایده است،نانوایان آردکامل میخواهند، آرد خوب = نان خوب،بااحترام شاهمرادی