صنایع غذایی> اقتصاد غذا – موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی در گزارشی با عنوان «تحلیلی از تحولات صنایع غذایی در ایران و سایر کشور ها» به بررسی وضعیت صنایع غذایی پرداخته است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، این گزارش که  توسط رامین رادفر و ایرج خلیلی تهیه شده به بررسی تولید و فروش مواد غذایی، اهمیت توجه به قالب زنجیره های تامین غذایی، تحولات صنایع غذایی در ایران و تحولات صنایع غذایی در سایر کشورها از جمله ترکیه، تایلند و افغانستان پرداخته است.

برای مشاهده متن کامل این گزارش کلیک کنید
کد خبر 4ba8a8fc0e19456682ec9c1be868b3d3

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =