صنایع غذایی> اقتصاد غذا – مجمع عمومی عادی انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران به منظور تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، مجمع عمومی عادی انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران به منظورتصویب صورتهای مالی سال 1393 و همچنین تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس برگزار شد و پس از شمارش آراء اعضای اصلی و علی البدل هیات مدیره و بازرس به شرح زیر انتخاب شدند:

اعضای اصلی هیات مدیره:

جمال حسین زاده ظروفچی

محمد کاظم اوجی

هنریک قنبریانس

علیرضا قدرتی

رمضان فلاحتی

اعضای علی البدل هیات مدیره:

احسان مرادیان

محمدتقی مقنیان

بازرس:

محمدرضا مهرانپور

بازرس علی البدل:

محسن اسماعیلی

کد خبر 4df7f0cf83a748edb2dda3bdb03d7fd2

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =