کشاورزی> اقتصاد غذا - نرخ قهوه در میان محصولات کشاورزی از رشدی چشمگیر برخوردار بود، در حالی که کاکائو نسبتا در پایین تر از قیمت واقعی آن به فروش می رود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نرخ قهوه نیز طی چند سال گذشته پایین بود اما افت تولید این محصول در جهان منجر به کمبود جهانی عرضه گردید، به گونه ای که نسبت موجودی آن در انبارها به مصرف به 30 درصد کاهش یافت.

بنا بر اینگزارش این وضعیت سبب گردید خریداران برای تامین این محصول مبالغ بیشتری بپردازند. در ضمن کمبود جهانی قهوه انگیزه سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در تولید این محصول بیشتر کرده است.

تداوم پدیده آب و هوایی "ال نینو" نیز در کمبود عرضه کاکائو نقش داشت. به این ترتیب گرچه نرخ این محصول افزایش یافته است اما همچنان در پایین تر از قیمت واقعی است.
کد خبر 98f880d2976a453e8ab2dc09266d031a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =