۰ نفر
۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵
برخی کشورهای دنیا به پرورش الاغ برای استفاده از گوشت آن روی آورده‌اند. نقشه‌های نیم قرن اخیر پراکندگی این کشورها را ببینید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس نقشه‌های شماتیک فائو، چین، بیشترین تولید و مصرف گوشت الاغ را به خود اختصاص داده است پس از چین، نیجر، بورکینافاسو، سنگال، مالی، موریتانی، اسپانیا و بلغارستان بیشترین تولیدکنندگان این نوع گوشت به شمار می‌روند.
کد خبر a7d333499f1b40a886e142f453a35f01

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =