مواد غذایی> معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: در واردات فرآورده‌های پرنمک تجدید نظر می‌شود و کارخانه‌های داخلی موادغذایی نیز به کاهش 10درصدی نمک در تولید محصولات خود ملزم می‌شوند.

دکتر سهیل اسکندری در این باره گفت: برنامه‌های این اداره کل برای مصرف نمک در سبد غذایی مردم 2 محور اصلی دارد که شامل یددار کردن نمک و کاهش مصرف نمک است.

وی با اشاره به همکاری سازمان غذا و دارو و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درابلاغ بخشنامه‌ای به کارخانه‌های تولید مواد غذایی ادامه داد: بر اساس این بخشنامه کارخانه‌ها ملزم شده‌اند استفاده از نمک در تولید محصولات خود را به میزان 10 درصد کاهش دهند و از ورود فرآورده‌های غذایی پر نمک به کشور جلوگیری شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی ادامه داد: همچنین بر اساس دستور سازمان غذا و دارو این کارخانه‌ها باید خلوص نمک مورد استفاده خود را از طریق سیستم مربوطه کنترل کنند.

معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان قطب کارگروه نمک انتخاب شده است، خاطر نشان کرد: طبق بررسی‌هایی که از طریق معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد، تمام اطلاعات گردآوری شده و اگر عدم انطباقی وجود داشته باشد، در این کارگروه جمع بندی و تصمیم‌های لازم اتخاذ می‌شود.

منبع:ایسنا
کد خبر d0438cfe71544c00b852d9ff38a7ff94

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =