صنایع غذایی> اقتصاد غذا - مجمع سالانه انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران و شرکت تعاونی تولیدکنندگان شیرینی و شکلات به منظور انتخاب اعضای هیات مدیره برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، در این مجمع که 109 نفر از اعضای انجمن حضور داشند پس از شمارش آراء نتایج رای گیری اعضای هیات مدیره انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات به شرح زیر اعلام شد:

اعضای هیات مدیره انجمن:
علی سالک نجات، پرویز بیوک، فریدون درودی، یونس ژائله، حیدر توکلی، داوود بایرامی، مجید عباسپور، طاهره سخت باز، رحیم بنا مولایی

اعضای علی البدل هیات مدیره انجمن:
رسول بیوک و وحید هوشنگ نژاد

بازرس: حسین مخبری


در ادامه با توجه به اتمام دوره 3 ساله انتخابات هیات مدیره  شرکت تعاونی تولیدکنندگان بیسکویت، شیرینی و شکلات، این انتخابات نیز در مجمع برگزار شد که نتایج به شرح زیر می باشد:

اعضای اصلی هیات مدیره تعاونی:
علی سالک نجات، پرویز بیوک، فریدون درودی، وحید هوشنگ نژاد، حیدر توکلی، داود بایرامی و مجید عباسپور

اعضای علی البدل هیاتمدیرهتعاونی:
رحیم بنامولائی و یونس ژائله

بازرس:
موسسه آذین تراز ارقام (حسین مخبری اسکوئی)

در این نشست که تعداد کثیری از بزرگان صنعت شیرینی و شکلات حضور داشتند، مسائل مربوط به انجمن و شرکت تعاونی و دغدغه های این صنعت مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و کلیه صورت های مالی و مصوبات مطروحه مورد تصویب اعضای حاضر در مجمع قرار گرفت.

در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم ریاست هیات مدیره انجمن و شرکت تعاونی و بیان مطالبی در ارتباط با صنعت شیرینی و شکلات کشور، گزارش عملکرد  و گزارش صورت های مالی انجمن و شرکت تعاونی - در سال منتهی به 29 اسفند 93 - توسط جمشید مغازه ای دبیر انجمن و مدیر عامل تعاونی برای 2 مجموعه باطلاع حاضران رسید.

سپس گزارش حسابرسان رسمی انجمن و تعاونی قرائت گردید و در نهایت توسط مجمع تصویب شد.
کد خبر 142927f24acb4bb48ac18a4d69fa9b1c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =