به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی ترید عربیا ، فائو در تازه ترین گزارش خود افزود ، جهان در سالهای آینده به شرطی می تواند مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین کند که از حیف و میل کردن و مصرف بیش از حد مواد غذایی و محصولات کشاورزی جلوگیری کند و به سوی استراتژی با ثبات و پایدار کشاورزی حرکت کند .
بر اساس این گزارش ، فائو در ادامه این گزارش افزود ، اگر الگوی کنونی مصرف در جهان ادامه یابد ، میزان تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی در جهان باید تا سال 2050 میلادی نسبت به سال 2007 بیش از 60 درصد افزایش یابد تا مواد غذایی مورد نیاز جمعیت 9 میلیارد نفری جهان تا سال 2050 میلادی تامین شود .
این در حالی است که جهان می تواند با بهینه سازی مصرف مواد غذایی و جلوگیری از اسراف و حیف و میل محصولات کشاورزی ، با تولید مواد غذایی کمتر تا سال 2050 میلادی ، غذای مورد نیاز جمعیت رو به رشد کره زمین را تامین کند .
این گزارش حاکی است ، در بخش تولید ، سیستمهای کشاورزی و مواد غذایی باید تاثیرات منفی خود بر محیط زیست را کاهش دهند که این مساله شامل کاهش تولید گازهای گلخانه ای ، مصرف بهینه منابع آبی و حفظ منابع خاک است .
در بخش مصرف نیز مردم جهان باید از حیف و میل و اسراف بیش از 1.3 میلیارد تن مواد غذایی در سال خودداری کنند . با این میزان مواد غذایی می توان غذای مورد نیاز یک سوم جمعیت کره زمین را تامین کرد .
نظر شما