فود پرس - طرح های توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر با حضور استاندار جدید البرز و جمعی از مسوولان این استان به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار ما، این مراسم که با حضور دکتر عربیان استاندار استان البرز، مهندس حدادی فرماندار شهرستان ساوجبلاغ و مدیران عالیرتبه استانی به میزبانی مرتضی سلطانی برگزار شد، سه طرح با عناوین تکمیل ظرفیت تولید انواع پاستا و ماکارونی شرکت زرماکارون با استفاده از 2 خط تمام اتوماتیک، شرکت صنعتی سِمولینای زر مشتمل بر 2 خط تمام اتوماتیک تولید انواع آرد سِمولینا و آرد والسی و مرکز آموزش های مهارتی زر به منظور ارتقاء سطح توانمندی های عملی و علمی کارکنان به بهره برداری رسید.

در این مراسم مرتضی سلطانی مدیرعامل و رييس هيأت مديره گروه صنعتي و پژوهشي زر ضمن خوشامد گویی به حاضران، به تشریح جزییات طرح های جدید گروه پرداخت. این کارآفرین برتر کشور در گزارش خود به مسئولان از اشتغال بیش از 775 نفر در طرح های مذکور خبر داد.

کد خبر 21371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =