فود پرس - دوره های آموزشی و علمی صنعت نان توسط مرکز تحقیق و توسعه مرکزی شرکت نان آوران سبوس برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ما، این دوره ها شامل دوره آموزش یک روزه در خصوص آخرین یافته های علمی صنعت نان و دوره آموزشی دو روزه تکنولوژی تولید نان های حجیم و نیمه حجیم در دو بخش تئوری و عملی است که با حضور دکتر سید هادی رضوی و مهندس علی ظفری در تاریخهای 19،12 و 20 دی ماه سال جاری در دفتر مرکزی مجتمع نان آوران سبوس برگزار می شود.

علاقمندان جهت ثبت نام می توانند از تاریخ 25 آبان لغایت 5 دی ماه از طریق سایت این شرکت به آدرس www.nanavaran.com مراجعه کنند.
 


http://www.foodpress.ir/upload/nanavaran/A5-FoodPress.jpg

کد خبر 21813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =