سال 12-2011 ، سالي مطلوب براي توليد جهاني شكر بود. رشد توليد در مناطق مختلف باعث گرديد تا ميزان توليد شكر در دو بخش چغندري و نيشكري به بيش از 177 ميليون تن برسد. با اين حال عوامل متعدد از جمله شرايط نامناسب آب و هوايي در برخي نقاط اين كره خاكي و همچنين وضعيت اقتصادي و سياسي حاكم بر منطقه يورو و وجود مازاد شكر در سال مذكور، محدوديتهاي براي تداوم رشد توليد در سال جاري را اين صنعت بوجود آورد.
متن کامل گزارش را در  فایل زیر مطالعه فرمایید.



http://www.foodpress.ir/upload/SugarReport67-91-8-23.pdf

کد خبر 22002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =