۰ نفر
۳۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۹

«رستوران ما بهترین رستوران تهران خواهد شد.» این وعده ای است که مدیریت رستوران ورسای بعد از چند ماه فعالیت و جلب اعتماد مهمانان زیادش می دهد. رستورانی که با توجه به پرسنل حرفه ای و فضای ویژه ای که دارد می تواند تا در روزهای آینده به گزینه اول مهمانان خاص و غذا دوست پایتخت تبدیل شود.
رستوران ورسای شب های جلوه ویژای دارد. نورپردازی زیبا، همراه با ستون ها بلند درب ورودی و راهرویی تاریک روشن، همان ابتدای کار حس عجیبی به مشتریانش می دهد. حسی شبیه به وارد شدن به یک کاخ تاریخی. شاید به همین علت هم هست که مدیران رستوران نام یکی از کاخ های به نام و تاریخی فرانسه را برای آن انتخاب کرده اند:«کاخ ورسای».

 

داخل رستوران سقف بلند و نقاشی های نفیس و زیبایی که هنرمندان ایرانی بر روی دیوارها و سقف های رستوران کشیده اند فضای کلی آن را با رستوران های دیگر متفاوت می کند. به همین دلیل احساس مهمانان ورسای، با مهمانان سایر رستوران ها کمی متفاوت است. آنها بیشتر از اینکه احساس کنند در یک رستوران پذیرایی می شوند، حس غالبشان این است که در یک موزه گالری تاریخی و ارزشمند قدم می زنند. برای همین اکثرشان تا مدت ها محو تماشای جزئیات رستوران هستند. البته به غیر از زیبایی های بی نظیر، ورسای از نظر غذایی هم رستوران خاصی است. چرا که منوی رستوران پس از ماهها تلاش زیر نظر مستقیم سرآشپز بین المللی حمیدرضا رنجبر طراحی شده است. منویی که مدیران رستوران معتقدند بهترین منوی حال حاضر رستوران های تهران است.
 


 
هم فرانسوی هم ایرانی
آقای غیاثی مدیر باسابقه ای در حوزه مهمانداری است. کسی که 35 سال مداوم مدیریت هتل رودکی را بر عهده داشت و الان بنا به درخواست مدیران ورسای، تصمیم گرفته مدیریت داخلی این رستوران را بر عهده بگیرد. به همین دلیل یکی از مهم ترین ویژگی های رستوران نحوه پذیرایی از مهمانان و نوع برخورد با آنهاست. مانیفستی که آقای غیاثی برای رستوران تهیه کرده بر پایه دو چیز است:«احترام و رضایت». و بر پایه همین دو اصل هم بوده  که از روز ابتدای افتتاح رستوران(سوم خرداد 92) تا امروز، هر روز بر تعداد مهمانان افزوده شده است. به غیر از آقای غیاثی سرپرستی تیم پذیرایی و آشپزی هم برعهده حمیدرضا رنجبر گذاشته شد تا بتواند با به کار گرفتن بهترین مواد و امکانات، منویی مقبول مهمانان طراحی کند. منویی که نتیجه اش شده 6نوع پیش غذا، 16 نوع غذای فرانسوی و بین المللی و 8نوع غذای ایرانی به همراه تنوع کافی نوشیدنی های کافی شاپی و نوشیدنی های خاص و سالم. منویی که با یک بار امتحان کردنش حتما علاقه خواهید داشت چندین بار دیگر هم مزه اش کنید.


 

 

 

 
استیک ها را از دست ندهید
رستوران ورسای به استیک هایش شناخته می شود. استیک هایی که نمونه اش را در هیچ رستوران دیگری نمی توانید پیدا کنید. مثل استیک پروانس، که قطعا نمونه ای به لحاظ حجم و طعم مانند آن در کل تهران پیدا نخواهید کرد. ضمن اینکه برای طرفداران غذاهای ایرانی هم منوی متنوعی در نظر گرفته شده است که از بهترین و تازه ترین مواد تشکیل می شود. در بین غذاهای ایرانی هم آقای سرآشپز، کباب سبز را توصیه می کند. کباب سبز یک نوع کوبیده مخصوص است که با تلفیقی از سبزیجات معطر تلفیق و با ادویه های مختلف معطر شده است.


 
از ورسای بیشتر بدانید:
-در رستوران ورسای هیچ هزینه ای بابت حق سرویس و مالیات از شما گرفته نمی شود.
-هزینه قیمت های انواع غذاهای ایرانی و بین المللی رستوران بین 22تا 50هزار تومان است.
-اطلاعات ویژه رستوران را می توانید از آدرس www.versailles.ir استخراج کنید.
-برنامه آینده مدیریت رستوران این است که خدمات ویژه مجالس و خدمات دلیوری هم راه اندازی کند.
-با توجه به اینکه کل فضای رستوران VIPدر نظر گرفته شده است بنابراین فضایی به نام فضای VIP در رستوران وجود ندارد. ضمن اینکه در آینده نزدیک فضای جدید در بالکن رستوران جهت استفاده مهمانان از فضای دید باز هم بهره برداری خواهد شد.
-تعداد 32نقاشی نفیس در داخل رستوران کشیده شده است که حال و هوای خاصی به کل فضا داده است. ضمن اینکه ظرفیت رستوران 200 نفر پیش بینی شده است.
-برای رزرو رستوران جهت برنامه ها و مهمانی ها می توانید با شماره رستوران تماس گرفته و خدمات ویژه تان را دریافت کنید.


تلفن: 42102
آدرس: گاندی شمالی، خیابان خشایار( برادران شریفی )، پلاک 11



منبع: فیدیلیو

کد خبر 25209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهکا ۰۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
    0 0
    گول ظاهرشو مثل ما نخورید کیفیت غذاش اشغال بود پنه مزخرف خام و ماهی قزل الای فاسد و گند با سالاد سزار حیف ۱۳۰تومنی که دادیم مزخرف بود