رویدادهای آب و هوایی و افزایش تقاضا دست به دست هم دادند تا شاخص قیمت مواد غذایی فائو در ماه فوریه (12 بهمن تا 19 اسفند) بیشترین افزایش نرخ رشد از اواسط سال 2012 تاکنون را تجربه کرده و به 208.1 واحد برسد.

به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فائو، اندازه جدید شاخص قیمت مواد غذایی فائو 5.2 واحد یا 2.6درصد بیش از شاخص تجدید نظر شده ماه ژانویه است لیکن هنوز 2.1 درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته می باشد.

شاخص یادشده که براساس قیمت مجموعه ای از مواد غذایی که به طور جهانی خرید و فروش می شوند، محاسبه می شود در ماه میلادی گذشته در همه گروه های غذایی به جز گوشت بالا رفت.

بیشترین افزایش شاخص در مقایسه با ماه ژانویه، مربوط به شکر و روغن به ترتیب با 6.2 و 4.9 درصد بود.

پس از شکر و روغن، بیشترین افزایش شاخص مربوط به غلات با 3.6 درصد و لبنیات با 2.9 درصد بود.

شاخص قیمت غلات فائو در ماه فوریه به طور متوسط 195.8 واحد بود که نسبت به ماه ژانویه 6.8 واحد یا 3.6 درصد افزایش داشت.

شاخص قیمت روغن گیاهی در ماه یادشده با 9.2 واحد یا 4.9 درصد افزایش نسبت به ماه ژانویه به 197.8 واحد رسید.

شاخص قیمت لبنیات در ماه فوریه نیز با 7.7 واحد یا 2.9 درصد افزایش نسبت به ماه قبل به 275.4 واحد رسید در حالی که شاخص قیمت گوشت فقط با پنج دهم درصد افزایش به سطح 182.6 واحد رسید که کمتر از مقدار تجدیدنظر شده ماه ژانویه است.

شاخص قیمت شکر فائو نیز در ماه فوریه 13.7 واحد یا 6.2 درصد نسبت به ماه ژانویه افزایش پیدا کرد و به 235.4 واحد رسید.

کد خبر 28067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =