رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: برخی سودجویان برای شفافیت روغن‌های سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه می‌کنند که سلامت مردم را به خطر می اندازد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، با  اشاره به استفاده از شربت معده در روغن‌های سرخ‌کردنی اظهار کرد: روغن‌های سرخ کردنی برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کاربرد دارد و بر طبق اصول بهداشتی باید هرچند وقت یکبار این روغن‌ها را تعویض کرد.

وی عنوان کرد: در برخی از کارگاه‌های ساخت شیرینی متاسفانه از روغن‌های سرخ‌کردنی به دفعات فراوان استفاده می‌کنند و همین امر سبب سیاه شدن روغن می‌شود و متاسفانه بسیاری از افراد برای از بین بردن سیاهی‌های روغن و شفاف کردن آن شربت معده را با آن ترکیب می‌کنند.

عزیزی تاکید کرد: با ترکیب شربت معده با روغن‌های سرخ‌کردنی رسوب سیاهی‌های موجود در آن شده و همین مسئله باعث بروز بیماری های خطرناک برای مصرف کنندگان می‌شود.

وی اظهار کرد: استفاده فراوان از روغن سرخ‌کردنی خطر بروز سرطان را در افراد چند برابر می‌کند و اگر برای سرخ‌کردن روغن‌های سرخ‌کردنی از شربت معده استفاده شود خطر استفاده از آن برای افراد دو چندان می‌شود.

عزیزی گفت: باید بر روی کارگاه‌های تولیدی شیرینی‌جات کنترل ونظارت صورت بگیرد تا از مصرف روغن‌های فاسد برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در این ماه جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنگامی که از یک روغن به دفعات فراوان استفاده شود، رنگ آن کدر و همین مسئله باعث بروز سرطان‌های مختلف در بدن انسان می‌شود.

تایید بازرسان وزارت بهداشت

در همین زمینه کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه در برخی بازدیدها موارد تخلف عجیبی هم دیده شد، افزود: در دو مورد از شربت معده برای شفاف کردن روغن جهت استفاده مجدد استفاده کرده بودند که با هر دو مورد برخورد قانونی صورت گرفت.

بهمن خدادادیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، گفت: در نیمه نخست این ماه بیش از 1982 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی (زولبیا و بامیه و آش و حلیم) انجام گرفته است.

کد خبر 297f71949524475a8154dc72ba0bae68

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =