دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی با بیان اینکه محصولات صنایع غذایی ایمن ترین مواد غذایی در زمان شیوع ویروس کرونا هستند گفت: با توجه به بالا بودن ذخایر استراتژیک کشور و فراوانی مواد خام و ظرفیت های بالای تولید، تقاضای مردم پاسخ داده می شود.

کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: محصولات صنایع غذایی بسته بندی شده دارای پروانه از وزارت بهداشت در شرایط حال حاضر امن ترین و مطمئن ترین منبع برای تامین محصولات غذایی مورد نیاز مردم هستند و صنایع غذایی ایران ظرفیت کافی برای افزایش تولید و تامین مواد غذایی مورد نیاز همه مردم کشور را دارد.

دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به خروج کمتر مردم از خانه در پی شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: این روزها مردم ترجیح می دهند خریدهای خود را به صورت یکجا از فروشگاه های مواد غذایی انجام دهند به طوری که این موضوع تقاضا برای مواد غذایی را بالا برده است و در مقاطعی باعث خالی شدن قفسه های فروشگاهی شده است، در حالی که این موضوع می تواند به کندی شبکه توزیع در عکس العمل به تقاضای بالای مردم مرتبط باشد.

وی افزود: صنایع غذایی کشور تولیدات خود را طبق روال گذشته تامین  و تولید می‌کنند و با توجه به بالا بودن ذخایر استراتژیک کشور و فراوانی مواد خام و ظرفیت های تولیدی بالای صنایع، افزایش تقاضای مردم به راحتی قابل تامین است و مردم هیچگونه نگرانی از بابت تامین محصولات صنایع غذایی نداشته باشند. 

کاوه زرگران تاکید کرد: وجود ظرفیت های خالی تولید در صنایع غذایی و پر بودن انبارهای مواد اولیه سبب شده افزایش تقاضای محصولات این صنایع به راحتی از جانب صنایع غذایی ایران قابل تامین باشد و نیازی به ایجاد ظرفیت تولید جدید در این صنعت نیست و اختلال های کوچک در عرضه برخی محصولات جای نگرانی ندارد و به سرعت با تامین از انبار کارخانجات رفع خواهد شد.

محصولات صادراتی در بازار داخلی توزیع می شود

دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با اشاره به بسته شدن مرزهای برخی کشورهای همسایه با ایران و عدم امکان ترانزیت کالا گفت: بسته شدن برخی راه های صادراتی و عدم امکان تردد کامیون های حامل محصولات غذایی صادراتی، باعث باقی ماندن بخشی دیگر از تولیدات در بازار داخلی شده و این محصولات نیز در صورت نیاز در بازار داخل  عرضه خواهد شد  و نگرانی بابت تامین نیاز مردم نداریم.

 زرگران یادآور شد: کلیه مواد غذایی در کارخانجات صنایع غذایی در کشور تحت شرایط تضمین کیفیت GMP تولید می شوند و ضوابط بسیار سخت بهداشتی بر فضا و پرسنل تولید اعمال می شود و نظارت های دقیقی در این زمینه وجود دارد. 

احتمال وجود ویروس در محصولات غذایی خیلی کم است

وی در ادامه تأکید کرد: در روند تولید محصولات صنایع غذایی فرآیندهایی وجود دارد که عملاً امکان وجود هرگونه ویروس و باکتری را به پایین‌ترین سطح می‌رساند که عملیات پخت در دمای بالای 200 درجه در محصولات آردی مانند انواع کیک و ماکارونی و عملیات پاستوریزاسیون در محصولات مایع چون محصولات لبنی و نوشیدنی‌های کارخانه‌ای از جمله این فرآیندها هستند.

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران یادآور شد: بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی به‌شیوه‌های مدرن و نوین بدون دخالت دست در کارخانجات انجام می‌شود که عملاً امکان ورود هرگونه ویروس به داخل محصول را از میان می‌برد و محصولات صنایع غذایی در سلامت کامل هستند، به همین علت بهتر است مردم از محصولات فله کمتر استفاده کنند.

وی تأکید کرد: در شرایط کنونی کشور با توجه به مخاطرات بهداشتی موجود ایمن‌ترین مواد خوراکی محصولات صنایع غذایی است که دارای پروانه ساخت هستند محصولاتی مانند شیر و لبنیات پاستوریزه، نوشیدنی‌های پاستوریزه و کنسروجات از محصولاتی هستند که ایمنی غذایی بیشتری نسبت به مواد خوراکی فله دارند.

سطح خارجی بسته بندی مواد غذایی قبل از استفاده شسته شود

 زرگران گفت: از آنجا که این محصولات  بعد از بسته بندی شدن در کارخانه ها، در شلف فروشگاه های عرضه مواد غذایی قرار می گیرند و برای بالا بردن ایمنی غذایی توصیه می شود مردم قبل از مصرف اقدامات مراقبتی را رعایت کرده و سطح خارجی محصولاتی مانند کنسروجات را ابتدا شستشو نموده و بعد بازگشایی استفاده نمایند.

کد خبر 5286ee59d50949d197d60aa90bbc638a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دکتر احمد مهدوی ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
    0 0
    دو روز قبل اینجانب یک وبینار در این مورد با چینیها داشتم در مورد کرونا و مواد غذائی و نکات برای مصرف کنندگان، چگونگی انتخاب و خرید و... ، چه مواد غذائی بیشتر آلوده میشوند،... سعی زیادی برای تماس با کارشناسان در سامانه 4030 داشتم بدون موفقیت، مسائل کرونا و مواد غذائی بسیار مهم و ربط زیادی به پزشکان ندارد. ایجاد مونوپولی علمی از طرف پزشکان صدمات زیادی به کل سایر علوم در ایران وارد کرده است.