افتخارآفرینی شرکت کاله در هجدهمین کنفرانس بین المللی علوم غذایی (ICFSSMFPF ۲۰۲۴) ایتالیا

واحد تحقیق و توسعه شرکت کاله با شرکت در هجدهمین کنفرانس  بین المللی علوم غذایی، روش های آماری و فرمولاسیون محصولات غذایی (ICFSSMFPF ۲۰۲۴)  واقع در کشور ایتالیا در تاریخ ٥-٤ مارچ ٢٠٢٤، در بین ۴۰ شرکت کننده موفق به کسب دریافت لوح  بهترین ارائه در باب تولید پنیر های اولترافیلتراسیون با استفاده از اصلاح عملکردی پروتئین شیر (پنیر اماه) شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، کسب دریافت لوح  بهترین ارائه در باب تولید پنیر های اولترافیلتراسیون با استفاده از اصلاح عملکردی پروتئین شیر (پنیر اماه) شده نشان دهنده اهمیت توسعه پالایشگاه شیر در هلدینگ سولیکو بوده است.

لازم به ذکر است که کنفرانس مذکور توسط موسسه معتبر علمی World Academy of Science, Engineering and Technology با کمیته علمی بالغ بر ۲۰۰ نفر متخصصان صنعات غذا به صورت سالانه برگزار می شود و در  پایگاه علمی معتبری چون Wiley, and Taylor Francis Google Scholar, Elsevier, Scopus, Thomson Reuters (Web of Science), نمایه می شود.


افتخارآفرینی شرکت کاله در هجدهمین کنفرانس بین المللی علوم غذایی (ICFSSMFPF ۲۰۲۴) ایتالیا

کد خبر 54786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =