۰ نفر
۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷
غذا و تغذیه> کارشناسان تغذیه معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

وی در ادامه اظهار داشت: نمک همچنین باعث آب جمع‌شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذاییخاطر نشان کرد : چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند و  آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند اما حاوی نمک هستند.

منبع:صدا و سیما
کد خبر 682dae5ab6a3427da8e190485f406763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =