۰ نفر
۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
مواد غذایی> دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.

به گزارش ساینس هایر، وی به خصوص در مورد تصور اشتباه افراد در مورد مصرف روزانه سه لیوان شیر چرب توضیحاتی ارائه داد.

انجمن پزشکان کودک امریکا و بخش کشاورزی در خصوص مصرف کالری و نوشیدنی‌های شیرین یا چربی، نوشیدن شیر کم‌چرب را توصیه کرد.

البته نوشیدن شیر به عقیده بسیاری از پزشکان قدیم مفید است، اما به شرط اینکه محصولات لبنی طبیعی باشد و حیوانات از علوفه مناسب تغذیه کنند. با این شیر سالم، جذب ویتامین‌ها افزایش یافته، دیابت کنترل شده، خطر ابتلا به بیماری کاهش یافته و وزن طبیعی خواهد شد.

محصولات لبنی در حال حاضر شیرین و دارای قند هستند. همچنین در محصولات لبنی بیش از 20آنتی‌اکسیدان، مسکن‌ها و دیگر مواد سمی یافت می‌شود.

بنابراین در مصرف محصولات لبنی کم‌چرب بودن، فاقد شیرین‌کننده‌ها و سلامت ماده لبنی را در نظر داشته باشید و اعتدال را رعایت کنید.

منبع:ایسنا
کد خبر 732835fb412e4c01a9d558ee65fd8801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =