۰ نفر
۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نخستین خط تولید تمام اتوماتیک ماکارونی به رنگ سفید در ایران راه اندازی شد.

ناصر بیات مدیرعامل شرکت ماکارونی ساران  در گفت و گو با خبرنگار ما ضمن بیان مطلب فوق افزود: ماکارونی سفید «ساران» از گندم دیم تهیه می شود و هیچگونه افزودنی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: ماکارونی سفید «ساران» محصولی سالم وکاملا بهداشتی است و در فرآیند تولید آن از هیچگونه گلوتن صنعتی،  رنگ و افزودنی استفاده نمی شود و زمان پخت آن نیز بسیار کوتاه است.


کد خبر 912e431cdfbf490fa895918c40044c42

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =