۰ نفر
۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
موادغذایی> هجوم مگس‌ها به منطقه‌ای در آفریقا، تهدیدی است که حالا به یک فرصت خوراکی تبدیل شده است!


روزنامه خراسان نوشت: هر سال در فصل گرما میلیون‌ها مگس دور تا دور دریاچه ویکتوریا در آفریقا را می‌گیرند و باعث آزار گردشگران می‌شوند اما محلی‌ها در اقدامی عجیب، در دکه‌های خیابانی خود همبرگرهایی سیاه‌رنگ طبخ می‌کنند که از همین مگس‌ها تهیه می‌شود.

آن‌ها معتقدند همبرگرهای مگسی از نظر پروتئین غنی‌تر از همبرگرهای تولید شده از گوشت گاو است.
کد خبر 970134a06f634dcba0635f20fafc55e4

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =