صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نرخ مواد لبنی که در ماه اوت به پایین ترین سطح در 13 سال گذشته رسیده بود طی سال جاری بهبود یافت، اما افت نرخ این فرآورده ها موجب کاهش تولید در جهان گردید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نرخ مواد لبنی در سال 2015 با 3.5 درصد کاهش مواجه گردید، لیکن وضعیت نرخ این محصولات از سال 2014 بهتر بود. در سال مذکور نرخ فرآورده های لبنی افت 48 درصدی را متحمل شده بود. با وجود بهبود قیمت ها در سال جاری نرخ فروش آن برای بسیاری از دامداران پایین تر از هزینه تولید آن است.
خروج خریداران چینی از بازار به علت موجودی فراوان در انبارهای آن کشور از عوامل تضعیف کننده بهای مواد لبنی بود.
در چنین شرایطی تولید شیر در پنج منطقه اصلی تولید جهان یعنی اتحادیه اروپا، آمریکا، نیوزیلند، استرالیا و آرژانتین کاهش یافته است.
بانک Rabobank نرخ شیر خشک پرچرب منطقه اقیانوسیه و آمریکا را برای سال 2016 به شرح زیر پیش بینی کرده است: در سه ماهه نخست هر تن 2500 دلار، سه ماهه دوم 2500 دلار ، سه ماهه سوم 2700 دلار و سه ماهه چهارم 3200 دلار.
کد خبر a5380bed30ec4cc5bd61b58e8d5d40d2

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =