مواد غذایی> اقتصاد غذا -  بر مبنای گزارش وزارت کشاورزی آمریکا که روز جمعه مورخ دهم اوت منتشر گردید میزان برداشت سویا و ذرت از آنچه قبلا پیش بینی می شد فراتر می رود، بهبود شرایط آب و هوایی عامل اصلی افزایش برداشت این دو محصول است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، افزایش تولید داخلی سویا بر میزان موجودی این محصول می افزاید. جنگ تجاری آمریکا و چین گرچه به بازار این محصولات آسیب رسانده است ، اما تقاضای بالا برای ذرت ، عرضه این محصول را کنترل می کند. طبق گزارش وزارت کشاورزی آمریکا تولید سویا رشدی بی سابقه داشته است و میزان بازدهی کشت ذرت نیز رکورد گونه بوده است. از این رو نرخ های پیش فروش سویا و ذرت در بورس شیکاگو به پایین ترین سطح در دو هفته گذشته رسیده است.اما تولید گندم جهان به علت گرمای شدید و خشکی هوا کاهش یافته است.
صادرات سویای آمریکا در سال کشاورزی 2019 – 2018 به 2.06 میلیارد بوشل می رسد گرچه از میزان صادرات سال 2018-2017 پایین تر است. 
کد خبر ade3220e17e545d6a07dd41fe5eda50c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =