۰ نفر
۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵
قهوه سبز از دانه‌های قهوه برشته نشده تهیه می‌شود.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دانه قهوه سبز متابولیسم را از طریق عملکرد اسید کلوروگنیک تحریک می‌کند.این ماده همزمان با تحریک کبد برای چربی سوزی از آزاد شدن گلوکز در خون نیز جلوگیری می‌کند. ترکیب این مکمل‌ها تاثیر چشمگیر بر کاهش وزن دارد.

دانه قهوه سبز در عین حال به حفظ قندخون در وضعیت سالم و طبیعی کمک می کند و در پایین آوردن فشارخون نیز موثر است. قهوه سبز همچنین دارای ترکیباتی است که عملکرد قلب و عروق را بهبود می‌بخشد و خواص آنتی ‌اکسیدانی نیز دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی اورگانیک، آزمایش‌ها در عین حال نشان می دهد که این خوراکی می تواند دو برابر بیشتر از چای سبز و انگور مولکول‌های مضر رادیکال آزاد را از بدن حذف کند.
کد خبر af146b95a38f4058af5fc3d5fe4a0a19

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =