صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافته‏ای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پری‏بیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.


کد خبر af7b8b8a5128418eb857b590d9a34fab

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =