۰ نفر
۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳
استاد دانشگاه استنفورد برگری کاملاً گیاهی تولید کرده است که طعم و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.


در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد دانشگاه استنفورد تولید شده است.

به نظر می‌رسد این برگر با گوشت پخته شده است، در صورتی که با اسیدهای آمینه گیاهان تولید شده است؛ با این حال این برگر آبدار و طعم گوشت را دارد و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.


منبع:فارس
کد خبر bb20a41e885240aa863d1a83a3e1b3f4

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =