صنایع غذایی> دبیر انجمن صنفی روغن‌نباتی با بیان اینکه تولید ماهانه کارخانه‌های روغن بیش از نیاز بازار است، گفت: هر فردی در مورد فروش اجباری روغن با کالاهای دیگر ادعایی دارد، آن را مستند ارائه کند.

امیرهوشنگ بیرشک در واکنش به بحث‌های مطرح شده از سوی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی مبنی بر فروش اجباری برخی محصولات مانند برنج هندی با روغن‌نباتی از سوی هلدینگ‌های بزرگ تولیدکننده انواع مواد غذایی، اظهار داشت: این موضوع را نشنیده‌ام، اما اگر آقای حسنی یا هر فرد دیگری در این خصوص ادعایی دارد، موضوع را به صورت مستند مطرح کند.

وی تأکید کرد:‌ فروش اجباری روغن‌نباتی با کالاهای دیگر تخلف است و هر شرکتی مرتکب این کار شود متخلف خواهد بود.

دبیر انجمن صنفی روغن‌نباتی با بیان اینکه وظیفه اجتماعی ما این است که اگر چنین اتفاقی را رصد کردیم، آن را به سازمان حمایت اعلام کنیم، افزود: ما به همه کارخانه‌های تولید روغن‌نباتی اعلام کرده‌ایم که حق فروش اجباری روغن با کالاهای دیگر را ندارند و این کار تخلف است.

وی با بیان اینکه تا کنون گزارشی در مورد تخلف در این بخش نداشته‌ایم، افزود: ما به شرکت‌های توزیع‌کننده روغن تذکر داده‌ایم که فروش اجباری روغن همراه با کالاهای دیگر تخلف است.

بیرشک در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر بازار روغن‌نباتی، آرام است،‌گفت: تولیدکنندگان روغن‌نباتی طبق برنامه اعلامی از سوی وزارت صنعت ماهانه 180 هزار تن روغن تولید می‌کنند و به توزیع‌کنندگان تحویل می‌دهند.

وی افزود: در حال  حاضر محدودیتی در عرضه روغن‌های مورد نیاز خانوار اعم از سرخ‌کردنی و پخت و پز از سوی کارخانه‌های تولید روغن وجود ندارد و اگر روغن همراه با کالاهای دیگر عرضه می‌شود از حیطه اختیار تولیدکنندگان خارج است.

به گفته بیرشک، نیاز بازار به روغن نباتی ماهانه کمتر از 180 هزار تن است، ولی برای حفظ آرامش بازار، تولید کارخانه‌ها بیش از نیاز بازار است.

وی تأکید کرد: ما گزارشی در مورد احتکار روغن‌ نباتی در شرکت‌های تولیدکننده این محصول نداشته‌ایم.

قاسمعلی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفته بود: علیرغم افزایش 35 درصدی روغن  تغییری در فراوانی روغن در بازار مشاهده نمی‌شود و همچنان فروش کالای اجباری توسط شرکت‌های پخش به همراه روغن ادامه دارد. 

وی افزود: با وجود افزایش 35 درصدی قیمت روغن خوراکی توزیع روغن به بنکداران نه تنها بهتر نشده، بلکه بدتر شده است. 

وی با تاکید بر اینکه فروش اجباری کالا به همراه فروش روغن یکی از مشکلات چند ماه اخیر بنکداران است، گفت:  شرکت‌های پخش مواد غذایی در کنار روغن کالاهای دیگر را نیز از قبیل تن ماهی، رب گوجه فرنگی به بنکداران تحمیل می‌کنند و به همین دلیل بسیاری از بنکداران از خرید روغن منصرف می‌شوند.

برخی مخاطبان سامانه فارس من با ثبت موضوع «بازار را از دست دلالان نجات دهیم» خواستار پیگیری موضوع و پاسخ مسئولان مربوطه شدند. 

منبع:فارس
کد خبر c68392db98b443528f3d60265d5786a6

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =