صنایع غذایی> اقصاد غذا - ماکارونی، محصولی تولید شده از گندم است، خواص این محصول برگرفته از این دانه بهشتی است که قدمت آن به تغییر تمدن بشری از شکار به کشاورزی (انقلاب کشاورزی) و یکجانشینی انسان باز میگردد. ماده اصلی مورد استفاده در تولید انواع ماکارونی ، آرد گندم می باشد.

شرکت تولیدی تک ماکارون در تحقیقات خود توانسته است علاوه بر گندم ، از سایر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، اسفناج،نعناع و ریحان نیز در ماکارونی ، این ماده غذایی سودمند بهره بگیرد و محصولاتی سلامت محور با عنوان "فراسودمند" با خواص اعجاب آور از نظر تغذیه ای معرفی نماید.

پس از 15 سال تولید و ارائه گسترده محصولات ماکارونی سبزیجات تک ماکارون(در اشکال فوسیلی و شلز)  و استقبال بی نظیر مصرف کنندگان از این محصولات، اکنون دو نوع محصول دیگر شامل "پروانه ای سبزیجات و فیدلی(رشته سوپ)سبزیجات " جهت تکمیل تنوع سبد مصرف ماکارونی ، برای استفاده در سوپ( فیدلی سبزیجات) و میهمانی ها و آشپزی های خلاقانه  (پروانه ای سبزیجات ) به انواع محصولات حاوی سبزیجات طبیعی تک ماکارون اضافه گردید.

خلاصه ای از خواص سودمند سبزیجات مورد استفاده در محصولات تک ماکارون به شرح ذیل است:

خواص اسفناج:

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد است و برخی عقیده دارند كه متعادل است، یعنی نه سرد است و نه گرم.

1) برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A  ، B3 ، C  و آهن و پتاسیم می باشد.

2) خنك كننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.

3) برای لاغر شدن  و كم كردن وزن مفید است.

4) اسفناج، هضم غذا را تسریع می كند و همچنین باعث افزایش اشتها به خصوص در کودکان می شود.

5) اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است و بوی بد دهان  را از بین می برد.

6) اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد. بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلابه كم خونی است

7) اسفناج ، عضلات روده را تحریك كرده و رفع کننده ورم روده کوچک می باشد.

8) اسفناج اسیدیته خون و کلسترول را کم می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت می نماید.


خواص گوجه ‌فرنگي:
1) خنک و اشتها ‌آور است و آب آن براي رشد و نمو بهتر اطفال موثر مي‌باشد.

2) گوجه فرنگي به علّت دارا بودن ويتامين‌هاي A  ، B، C، K  ومواد معدنيمانند کلسيم ، فسفر  و آهن در تأمين انرژي و تقويت بدن نقش مؤثری ایفا می کند.

3) گوجه ‌فرنگي يکي از مهم ترين منابع ويتامين A مي ‌باشد. لذا در تقويت بينايي،  تقويت وسلامتي پوست و مخاط‌ ها (دهان و بيني) رشد و نمو استخوان‌ها ضروري است.

4) گوجه ‌فرنگي سرشار از ويتامين‌هاي B1  و B2  مي ‌باشد؛ از اين جهت در تسکين دردهاي عصبي، رفع  بي ‌اشتهايي، و درمان يبوست ، نقصان ترشح شيرمادر و تورم‌ دهان تجويزمي ‌شود.

5) مصرف گوجه ‌فرنگي نيرو و نشاط مي ‌بخشد و پوست و دانه‌هاي آن به هضم غذا کمک مي ‌کند و روده‌ها را پاک مي ‌نمايد.
               
کد خبر c8dd6c78ff0441efaa6beda57eadbf45

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =