صنایع غذایی> اقتصاد غذا- ثبت نام ششمین نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته رسما آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، علی شریعتی مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته ضمن اعلام خبر فوق افزود: از روز اول تا دهم تیرماه ثبت نام قطعی و جانمایی شرکت کنندگان انجام می شود و متقاضیانی که هنوز پیش ثبت نام خود را تکیمل و ارسال ننموده اند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه ششمین نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته که 23 تا 26 شهریورماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی توسط کانون انجمن های صنایع غذایی برگزار می شود، تاکید کرد: این نمایشگاه زمینه ای را فراهم خواهد کرد تا تولیدکنندگان نوشیدنی ها و صنایع وابسته که در سال های گذشته رشد مناسبی داشته است، فضای مناسبی را برای عرضه و بازاریابی محصولات خود خواهند داشت.

شریعتی ادامه داد: نمایشگاه نوشیدنی و آشامیدنی ششم با همکاری و مشارکت پنج انجمن تخصصی صنایع غذایی شامل انجمن تولیدکنندگان آبهای معدنی و  آشامیدنی ایران، انجمن صنایع تولید و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران، انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران، انجمن صنفی تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران و انجمن وارد کنندگان با محوریت کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به عنوان یک فراتشکل مادر برگزار می شود. به نظر ما همزمانی برگزاری این نمایشگاه با چهاردهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات ایران موجب افزایش استقبال و بازدید بیشتر مخاطبان خواهد شد.

مدیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها در خصوص حضور شرکت های خارجی نیز در این نمایشگاه گفت: در هر صورت عنوان بین المللی بودن نمایشگاه تزیینی نخواهد بود. در واقع با توجه به تحولات صورت گرفته در منطقه و رویکرد دولت در حمایت از تولید ملی و همچنین تولید صادرات محور، چشم انداز ما در برگزاری این نمایشگاه تقویت هردو محور برای تولید کنندگان و همچنین معرفی توانمندی های رقابتی تامین کنندگان ماشین آلات و مواد اولیه است. همچنین سعی کردیم با دعوت از برندهای معتبر خارجی میزان کیفیت بازار حاضر محصولات نوشیدنی و آشامیدنی در کشور را به معرض نمایش بازدیدکنندگان بگذاریم.

به گفته شریعتی، یکی از مهم ترین نکاتی که برای ما به عنوان مجری اهمیت دارد، رفع مشکلاتی است که در گذشته و دوره های پیشین نمایشگاه رخ داده است. برای همین در این دوره از برگزاری نمایشگاه سعی داریم تا با ارتقا سطح کمی و کیفی مشارکت کنندگان شرایط بهتری را نسبت به گذشته فراهم آورده و با دعوت از برندهای معتبر خارجی میزان کیفیت بازار حاضر محصولات نوشیدنی و آشامیدنی در کشور را به معرض نمایش بازدیدکنندگان محترم بگذاریم.

وی افزود: این مسئله سبب شده ما طیف وسیعی از مشارکت کنندگان و فعالین اقتتصادی این حوزه را در کنار خود داشته باشیم. به علاوه با تمهیداتی که اندیشیده شده، محلی جهت برگزاری ملاقات های تجاری بین مسئولین دولت و مشارکت کنندگان و مابین خود فعالین اقتصادی این حوزه (B2B) اختصاص خواهد یافت.

مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها و صنایع وابسته با اشاره به اینکه حمایت همه جانبه کانون انجمن های صنایع غذایی ایران از این نمایشگاه یک نقطه عطف به شمار می رود، تاکید کرد: برای فعالین این بخش تا بتواند علاوه بر بازاریابی و بازارسازی در این حیطه،  مذاکراتی جهت بیان معضلات و مشکلات با مسئولین و هیات نمایندگان اتاق های بازرگانی داشته باشند.

شریعتی در پایان اظهار داشت: ما از همین حالا تصمیم داریم نمایشگاه هفتم را به شدت از نظر کمی و کیفی گسترش دهیم و این نکته را در تصمیمات خود لحاظ کرده ایم. مطابق برنامه ریزی های انجام شده، پیش بینی شده تا نمایشگاه هفتم نوشیدنی ها از نظر مساحت دو برابر نمایشگاه سال جاری باشد و مقدمات این کار نیز از هم اکنون انجام گرفته است.
کد خبر fd24caef380440c9953b96b00a150757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =